Main content

Himalaya Trekking

We organiseren Himalaya trektochten in Nepal, Tibet en Darjeeling & Sikkim (India). Beleef dit indrukwekkende gebergte tijdens een trekking.

Himalaya trekkings in Nepal, Tibet, Bhutan en Sikkim

De Himalaya is een machtige bergketen die de natuurlijke begrenzing vormt tussen het de hoogvlakten van het Tibetaans Plateau in het noorden en de riviervlaktes van Nepal, Sikkim en Bhutan in het zuiden. De totale lengte is 2.500 km en de breedte varieert tussen de 200 en 400 km.

Gecertificeerde Topgidsen

Top of the World Reizen werkt uitsluitend met gecertificeerde topgidsen. We kiezen onderweg altijd de beste locale lodges of zorgen voor een volledig geoutilleerd tentenkamp met alle voorzieningen!

Géén expeditie en rotsklimmen, wél wandeltochten

De Himalaya bevat meer dan 40 bergtoppen die hoger zijn dan 7.000 meter en zelfs 9 toppen boven de 8.000 meter waardoor dit bergmassief zeer geliefd is bij bergwandelaars.

Veilig wandelen op hoogtes tot 5.500 meter. Klimvaardigheden zijn niet vereist, wel een goede gezondheid!

Ethisch verantwoord reizen

Als reisorganisatie staan we voor een ethisch verantwoorde en duurzame manier van reizen met gecertificeerde, goed verzekerde topgidsen, sherpa’s en porters. Aangesloten bij Calamiteitenfonds, VvKR  en STO Garant.