Main content

Tibet Reizen

 

Tibet, het dak van de wereld

Tibet, het dak van de wereld en beroemd door het Potala Paleis, Jokhang, Everest Basecamp en de unieke heiligdommen die nog steeds kunnen worden bezocht.

Vanwege de noodzakelijke acclimatisatie vooraf perfect te combineren met een Nepal trekking of verblijf in een Tibetaans klooster in Nepal.

Bewonder het Potalapaleis in Lhasa

In Tibet bezoek je in Lhasa, de hoogste stad ter wereld, o.a het legendarische Potala paleis.

Het Potalapaleis in Lhasa was het winterpaleis van onder andere de dalai lama’s. Met zijn imposante trappen en hoge muren die zon 130 meter boven het omliggende dal uitsteekt zal je dit bezoek meenemen als een ervaring voor de rest van je leven.

Bezoek Mount Everest Basecamp

Na een prachtige rit over ‘het dak van de wereld’ met je eigen gids en chauffeur sla je met een privé busje of 4 Wheel Drive sla vanuit Xegar de weg in – met vele bochten – naar het Mount Everest Basecamp. Laat op het basecamp aan Tibetaanse zijde je voetstappen achter, maak een sprong in de lucht en geniet van het magnifieke uitzicht.

Wilt u Tibet bezoeken?

Tibet tilt je uit boven je gewone leven en je doet nieuwe inspiratie op tijdens je reis. Genieten van een prachtige rondreis met of zonder trekking? Aangename temperaturen en mooi weer? Top of the World Reizen zorgt ervoor dat je vakantie perfect is geregeld!

Zelf uw Tibet  reis samenstellen in 3 stappen

  1. Kies een reis uit bovenstaande mogelijkheden
  2. Kies onder ‘Start uw reis’ een datum van vertrek en uw groepsgrootte
  3. Kies eventueel aanvullende bouwstenen en vul opmerkingen in om zo een unieke Tibet rondreis samen te stellen en een idee van de prijs te krijgen.

We nemen vervolgens contact met u op over uw wensen voor uw unieke vakantie naar Tibet op maat.