Main content

Darjeeling & Sikkim Reizen

Darjeeling en Sikkim behoren tegenwoordig tot India. Dit deel van de Himalaya is ook qua cultuur zeer gevarieerd en ligt ingeklemd tussen Nepal in Westen en Bhutan in het Oosten.

Sikkim, een oud koninkrijk

Sikkim is een bijzondere deel van India, bekend van de theeplantages maar ook door de prachtige trekkingen die er kunnen worden gemaakt. Sikkim was tot 1975 een eigen koninkrijk en heeft nog een heel eigen sfeer!

Darjeeling en de beroemde theeplantages

De smalle wegen naar Darjeeling brengen je omhoog, een nieuwe wereld tegemoet. Deze stad is fantastisch gelegen op een berghelling, omringd door grasgroene theeplantages. Het 1e kopje Darjeeling thee – met op de achtergrond de eeuwige sneeuw van de berg Kanchenjunga – zal je zeker smaken!

Sikkim bezoeken?

Sikkim en Darjeeling tillen je uit boven je gewone leven en je doet nieuwe inspiratie op tijdens je reis. Genieten van een prachtige rondreis met of zonder trekking? Aangename temperaturen en mooi weer? Top of the World Reizen zorgt ervoor dat je vakantie perfect is geregeld!

Zelf een reis samenstellen in 3 stappen

  1. Kies een reis uit bovenstaande mogelijkheden
  2. Kies onder ‘Start uw reis’ een datum van vertrek en uw groepsgrootte
  3. Kies eventueel aanvullende bouwstenen en vul opmerkingen in om zo een unieke Nepal rondreis samen te stellen en een idee van de prijs te krijgen.

We nemen vervolgens contact met u op over uw wensen voor uw unieke rondreis op maat.