Main content

Groepsreizen Nepal

Bij de volgende unieke, vaak eenmalige groepsreizen kun je alleen of met meerdere personen aansluiten. We hanteren geen toeslag voor alleenreizenden. Alle genoemde reizen gaan gegarandeerd door omdat het minimum aantal reizigers al is bereikt.

Vertrekgarantie vanaf 2 personen

>> Vraag informatie aan over de groepsreis van je keuze >>

Vraag informatie aan via het formulier voor de groepsreis van je keuze. Nog geen keuze gemaakt? Bekijk hieronder de groepsreizen en vertrekdata.

15 jaar Top of the World Reizen

ReisduurReisperiodeRondreis & TrekkingDeelnemers | Resterende plaatsen
24 dagen5 december - 28 december 2023Mustang: de Nepal trekking door 'Klein-Tibet'2 | 7
Zie PDF per reisHele jaar door op aanvraagReizen en Trekkingen, klik hier

Geen toeslag ‘alleenreizenden’

De prijzen op onze website zijn per persoon als je aansluit bij een groepsreis. Meer dan de helft van de deelnemers bestaat uit ‘alleenreizenden’. Afhankelijk van het soort reis bestaat het reisgezelschap uit maximaal 9 of 12 reisgenoten.

Verblijf

Tenzij je een eigen kamer boekt of samen met iemand hebt geboekt, gaan we ervan uit dat je bereid bent om de kamer te delen met iemand uit jouw groep (geen extra kosten). Vaak is snel duidelijk met wie je prettig reist en met wie je een kamer wilt delen.

Een eigen kamer is op aanvraag mogelijk met een toeslag. Als je op tijd boekt, dan ontmoet je jouw Nederlandstalige reisgenoten ruim voor vertrek tijdens de ‘vertrek wandeling’. Boek je de reis samen met iemand anders, dan deel je uiteraard automatisch dezelfde kamer!

>> Vraag informatie aan over de groepsreis van je keuze >>

Vraag informatie aan via het formulier voor de groepsreis van je keuze.

Waarom Top of the World Reizen?

Alle activiteiten, excursies, transfers, entreegelden en permits zijn inbegrepen bij Top of the World Reizen. Naast persoonlijke uitgaven (drankjes, fooien en souvenirs bijvoorbeeld) en een aantal maaltijden zijn er dus geen extra uitgaven tijdens de reis. Ga op avontuur met Top of the World Reizen en doorkruis de mooiste plek op aarde!