Main content

Natuurbeleving

In de Himalaya beleef je de prachtige natuur met al je zintuigen. Tijdens een avontuurlijke rondreis of trektocht ontstijg je stap voor stap ‘de gewone wereld’.  In Nepal geniet je van de stilte en ontdek je betoverend mooie flora en fauna onder de besneeuwde bergtoppen van de Himalaya. Uiteraard kun je jouw reis combineren met een bezoek aan Chitwan of Bardia voor een fantastisch wildlife programma.

Flora, Fauna en besneeuwde bergtoppen

Wat is voor jou de ultieme vorm om de natuur te beleven? Een flinke regenbui waar de hemel van opklaart of het spotten van wilde dieren? Het opsnuiven van de geuren van de Rododendron tijdens een Himalaya trekking of juist een mooie zonsopkomst of – ondergang?

Zonsondergang in de jungle van Chitwan National Park

Ervaar de magische zonsondergang aan de rand van de rivier totdat het aardedonker is geworden en laat je verrassen door de geluiden uit de jungle; het gebrul van een tijger of het gekrijs van apen.

Zelf een Nepal natuurreis samenstellen in 3 stappen

  1. Kies een reis uit bovenstaande mogelijkheden
  2. Kies onder ‘Start uw reis’ een datum van vertrek en uw groepsgrootte
  3. Kies eventueel aanvullende bouwstenen en opmerkingen om zo een unieke natuur rondreis samen te stellen en een idee van de prijs te krijgen.

We nemen vervolgens contact met u op over uw wensen voor uw unieke natuurreis op maat.

Waarom Top of the World Reizen?

Alle activiteiten, excursies, transfers, entreegelden en permits zijn inbegrepen bij Top of the World Reizen. Naast persoonlijke uitgaven (drankjes, fooien en souvenirs bijvoorbeeld) en een aantal maaltijden zijn er dus geen extra uitgaven tijdens de reis. Meer ervaren dankzij onze lokale kennis, maar zonder er meer voor te betalen!