Main content

Rondreizen in Nepal, Tibet en Bhutan

Top of the World Reizen is dé specialist voor bijzondere reizen in Nepal, Tibet en Bhutan. We hebben onze eigen mensen in Kathmandu, Lhasa, Thimphu en Darjeeling. In overleg stellen we de meest unieke Himalaya reis samen, uitgevoerd op basis van jouw wensen.

Wij, Holi en Thomas, zijn jouw persoonlijke reis-experts die alles vanaf het eerste contact voor je regelen, zonder tussenpersonen. We adviseren je uit 1e hand over de beste route, de meest bijzondere lodges en onze lokale helden. Wij bieden alleen aan wat we zelf kennen! Voor alles wordt gezorgd, zodat je tijdens de reis volop kunt genieten!

Top of the World Reizen staat voor duurzame reizen met gecertificeerde, goed verzekerde topgidsen en locale partners met meer dan 25 jaar ervaring.

We hebben een ruime keuze aan rondreizen, zowel voor privéreizen & maatwerk als voor groepsreizen in Nepal met 100% vertrekgarantie.

Een rondreis maken?

De Himalaya tilt je uit boven je gewone leven en je doet nieuwe inspiratie op tijdens je reis. Genieten van een prachtige rondreis met aangename temperaturen en mooi weer? Top of the World Reizen zorgt ervoor dat je vakantie perfect is geregeld! Bekijk ook onze rondreizen Nepal of rondreis Bhutan.

Zelf een rondreis samenstellen in 3 stappen

  1. Kies een rondreis uit bovenstaande mogelijkheden
  2. Kies onder ‘Start uw reis’ een datum van vertrek en de groepsgrootte
  3. Kies eventueel aanvullende bouwstenen en opmerkingen om zo een unieke rondreis samen te stellen en een idee van de prijs te krijgen.
  4. Verstuur je vrijblijvende aanvraag!

We nemen vervolgens contact om de wensen en mogelijkheden te bespreken voor een unieke rondreis op maat.