Main content

Privéreizen op maat

Het is onze missie om je authentieke bestemmingen te laten ervaren waar jouw avontuur en beleving voorop staat. Onze topgidsen brengen je tot boven de boomgrens maar altijd veilig onder de besneeuwde bergtoppen van de Himalaya.

Onze voorbeeldreizen kunnen direct worden geboekt (vanaf 1 persoon) maar dienen ook ter inspiratie voor maatwerk. Er zijn altijd luxe- en budget opties beschikbaar.

Combineer verschillende reizen

Alle reizen kunnen bijvoorbeeld worden verlengd met een verblijf in een Tibetaans-Boeddhistisch klooster in Nepal of worden gecombineerd met een bezoek aan Tibet, Bhutan, Darjeeling en Sikkim.

Daarbij zijn luxe- en budgetopties beschikbaar, of het nu gaat om een rondreis, een trekking of een combinatie.

Alles geregeld

Alles wordt van A tot Z geregeld, zodat je optimaal kunt genieten van jouw unieke reis, zonder ook maar een moment bezig te hoeven zijn met logistieke of praktische zaken. Wij staan voor een persoonlijke benadering, bieden heldere informatie en zorgen ervoor dat je goed voorbereid op reis gaat. Neem contact met ons op over je wensen en we maken een reisvoorstel op maat, geheel vrijblijvend.

Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om op onze site naar mogelijkheden te kijken en vrijblijvend een reisaanvraag in te sturen. We horen graag van je!

Zelf uw privéreis op maat samenstellen in 3 stappen

  1. Kies een reis uit bovenstaande mogelijkheden
  2. Kies onder ‘Start uw reis’ een datum van vertrek en uw groepsgrootte
  3. Kies eventueel aanvullende bouwstenen en vul extra wensen in om zo een unieke privéreis samen te stellen en een idee van de prijs te krijgen. Verstuur de vrijblijvende reisaanvraag.

Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om wensen en mogelijkheden te bespreken voor een unieke reis op maat.

Waarom Top of the World Reizen?

Alle activiteiten, excursies, transfers, entreegelden en permits zijn inbegrepen bij Top of the World Reizen. Naast persoonlijke uitgaven (drankjes, fooien en souvenirs bijvoorbeeld) en een aantal maaltijden zijn er dus geen extra uitgaven tijdens de reis. Meer ervaren dankzij onze lokale kennis, maar zonder er meer voor te betalen!