Gezinsvakantie Bhutan Tibet Nepal Sikkim

Bij Top of the World Reizen weten we als geen ander hoe belangrijk het is om met het gezin een paar weken per jaar te hebben om samen een prachtig avontuur aan te gaan waar nog jaren met een glimlach op kan worden teruggekeken.

Op familieavontuur met het hele gezin

Om volop te kunnen genieten, regelen we alles voor jullie, zodat tijdens de reis volop kan worden genoten van de prachtige natuur en de mystieke culturen op het ‘dak van de wereld’, onder de toppen van de Himalaya.

Bij het organiseren van jullie familieavontuur werken we nauw samen met gecertificeerde, lokale partners met meer dan 25 jaar ervaring.

Zelf een familie rondreis samenstellen in 3 stappen:

  1. Kies een familieavontuur uit bovenstaande mogelijkheden.
  2. Kies onder ‘Start hier je reis’ een (voorlopige) datum van vertrek en met hoeveel reizigers.
  3. Kies eventueel aanvullende ‘verlengingen’ (bouwstenen) en verstuur bij opmerkingen extra informatie over jullie budget zodat we een aanbod kunnen doen dat perfect aansluit bij jullie wensen.

Na een vrijblijvende aanvraag nemen we contact op om jullie gezinsvakantie verder te bespreken en vragen te beantwoorden.

Alle activiteiten, excursies, transfers, entreegelden en permits zijn inbegrepen bij Top of the World Reizen. Naast persoonlijke uitgaven (drankjes, fooien en souvenirs bijvoorbeeld) en een aantal maaltijden zijn er dus geen extra uitgaven tijdens de reis. Meer ervaren dankzij onze lokale kennis, maar zonder er meer voor te betalen!