Main content

Gezinsvakantie in Bhutan, Tibet Nepal en India

Wij, Thomas en Holi, van Top of the World Reizen weten als geen ander hoe belangrijk het is om als gezin, een paar weken per jaar samen te genieten van een heerlijke vakantie. Tijdens onze unieke reizen gaan jullie het gezamenlijke avontuur aan tijdens het ontdekken van een totaal nieuwe bestemming.

Jullie kunnen bijvoorbeeld een rondreis maken, eventueel aangevuld met wandelen, raften of mountainbiken.

Op familieavontuur met het hele gezin

Wij regelen alles van A tot Z, zodat jullie als gezin volop kunnen genieten van de prachtige natuur en de mystieke culturen op het ‘dak van de wereld’, onder de besneeuwde toppen van de Himalaya.

Wij staan voor een persoonlijke benadering, bieden heldere informatie en zorgen ervoor dat je goed voorbereid op reis gaat. Neem contact met ons op over je wensen en we maken een reisvoorstel op maat, geheel vrijblijvend.

Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om op onze site naar mogelijkheden te kijken en vrijblijvend een reisaanvraag in te sturen. We horen graag van je!

Bij het organiseren van jullie gezinsvakantie werken we nauw samen met gecertificeerde, lokale partners met meer dan 25 jaar ervaring. 

Zelf een familie rondreis samenstellen in 3 stappen:

  1. Kies een familieavontuur uit bovenstaande mogelijkheden.
  2. Kies onder ‘Start hier je reis’ een (voorlopige) datum van vertrek en met hoeveel reizigers.
  3. Kies eventueel aanvullende ‘verlengingen’ (bouwstenen) en verstuur bij opmerkingen extra informatie over jullie budget zodat we een aanbod kunnen doen dat perfect aansluit bij jullie wensen.
  4. Na het insturen van je vrijblijvende aanvraag nemen we contact op om jullie gezinsvakantie verder te bespreken en vragen te beantwoorden.

Waarom Top of the World Reizen?
Alle activiteiten, excursies, transfers, entreegelden en permits zijn inbegrepen bij Top of the World Reizen. Naast persoonlijke uitgaven (drankjes, fooien en souvenirs bijvoorbeeld) en een aantal maaltijden zijn er dus geen extra uitgaven tijdens de reis. Meer ervaren dankzij onze lokale kennis, maar zonder er meer voor te betalen!