Main content

Rondreis in Nepal

Genieten alleen, met je partner, vrienden/familie of met een groep van een prachtige rondreis met aangename temperaturen en mooi weer. Nepal tilt je uit boven je gewone leven en je doet nieuwe inspiratie op tijdens je reis. Top of the World Reizen zorgt ervoor dat je vakantie perfect is geregeld!

Zelf uw Nepal rondreis samenstellen in 3 stappen

  1. Kies een rondreis uit bovenstaande mogelijkheden
  2. Kies onder ‘Start uw reis’ een datum van vertrek en uw groepsgrootte
  3. Kies eventueel aanvullende bouwstenen en vul opmerkingen in om zo een unieke Nepal rondreis samen te stellen en een idee van de prijs te krijgen.

We nemen vervolgens contact met u op over uw wensen voor uw unieke rondreis op maat.

Rondreis Nepal: Uniek en Authentiek

Top of the World Reizen is dé specialist voor bijzondere reizen in Nepal, Tibet en Bhutan. Kleinschaligheid, authentieke locaties, een duurzame manier van reizen en maatwerk staan centraal. Als reisspecialist zijn Holi Nepali en Thomas Tierolff gericht op een beperkt aantal landen waar ze alles van weten.

Unieke, onbekende bestemmingen tijdens je Nepal rondreis

Holi is geboren op het dak van de wereld en laat je kennismaken met haar mooiste ontdekkingen. Vaak heeft ze tijdens de reis ook een ‘unieke, onbekende bestemming’ voor je geregeld zodat je het ‘dak van de wereld’ van binnenuit kunt ervaren.

Authentieke bestemmingen

Deze authentieke bestemmingen bevinden zich op meer dan 50 verschillende paradijselijke locaties en wisselen voortdurend. Pas tijdens de reis worden ze aan je onthuld. Zo blijven deze bestemmingen uniek, ongerept en écht.

Waarom Top of the World Reizen?

Alle activiteiten, excursies, transfers, entreegelden en permits zijn inbegrepen bij Top of the World Reizen. Naast persoonlijke uitgaven (drankjes, fooien en souvenirs bijvoorbeeld) en een aantal maaltijden zijn er dus geen extra uitgaven tijdens de reis. Meer ervaren dankzij onze lokale kennis, maar zonder er meer voor te betalen!