Main content

Over ons

In 2023 vierden Holi & Thomas van Top of the World Reizen het 15 jarig bestaan. Op 1 januari 2024 heeft Mees Tierolff (30) het werk overgenomen van zijn vader. Mees is zelf meerdere keren in Nepal geweest en heeft in de afgelopen 10 jaar in toenemende mate geholpen met ondersteuning op beurzen in Nederland en België, financiën, overleg met lokale partners en het testen van nieuwe en bestaande routes.

Mees is trots om het werk van zijn vader voort te zetten in Amsterdam en krijgt veel energie van de enthousiaste reizigers van Top of the World Reizen. Daar ben jij er misschien al één van of word je dat in de toekomst!? Mees en het bevlogen team in Kathmandu kijkt uit naar een succesvolle samenwerking. In deze nieuwe rol werkt Mees nauw samen met Holi en Thomas. Als reiziger zul je daarom in de praktijk weinig merken van de overgang.

Waar staan we voor?
Top of the World Reizen is altijd op zoek naar de meest authentieke en unieke plekjes. We willen je uit eerste hand kunnen adviseren en bieden daarom alleen reizen aan die we zelf eerder hebben gemaakt. Onbekende ‘surprise bestemmingen’ wisselen voortdurend en worden soms pas bekend gemaakt tijdens je reis. Zo blijven deze bestemmingen uniek, ongerept en écht. Met onze duurzame reizen delen we onze passie en leveren we een concrete bijdrage aan de locale werkgelegenheid: elke reiziger staat garant voor tenminste 1 jaarinkomen.

Holi is geboren in een klein bergdorpje in de Himalaya en deelt haar mooiste ontdekkingen met jou.

Nepal Bhutan Tibet

Top of the World Reizen is dé specialist voor bijzondere reizen in Nepal, Tibet, Bhutan en India. We hebben onze eigen mensen in Kathmandu, Lhasa, Thimphu en Darjeeling. In overleg stellen we de meest unieke Himalaya reis samen, uitgevoerd op basis van jouw wensen en eisen. Wij, Holi en Thomas, zijn jouw persoonlijke reis-experts die alles vanaf het eerste contact voor je regelen, zonder tussenpersonen. We adviseren je over de slimste routes, de meest bijzondere lodges en onze locale helden. Wij bieden alleen aan wat we zelf kennen. Voor alles wordt gezorgd, zodat je tijdens de reis volop kunt genieten!

Top of the World Reizen staat voor duurzame reizen met gecertificeerde, goed verzekerde topgidsen en locale partners met meer dan 25 jaar ervaring. Wij zijn aangesloten bij o.a. VvKR en STO Garant.

Contact opnemen?

Dak van de wereld

Ontmoet de mensen die leven op het dak van de wereld en geniet van de betoverende stilte in de Himalaya. Bij ons proef je de magie van het oude koninkrijk! Bij een aantal reizen doorkruis je door middel van een trektocht de Himalaya, de mooiste plek op aarde. We plannen onze reizen qua jaargetijde zo dat je kunt genieten van heerlijk weer en adembenemende flora & fauna. Alles wordt voor je geregeld en we hebben reizen voor alle leeftijden.

Go Local

Top of the World Reizen is opgericht in 2008 en gespecialiseerd in het ontwikkelen en organiseren van bijzondere reizen naar ‘het dak van de wereld’. Je kunt een privéreis maken of aansluiten bij een kleine groep reisgenoten. We staan garant voor een persoonlijke aanpak. Het is onze missie om je te laten kennismaken met unieke bestemmingen en je authentieke plekjes te laten ontdekken, waar de beleving voorop staat. We doen alles om jouw droomreis werkelijkheid te maken en sluiten daarbij geen compromissen. Vriendelijkheid en respect zijn voor ons belangrijke kernwaarden, die terugkomen bij de landen die worden bezocht en bij de organisatie van onze reizen. Onze reizen zijn meer dan een vakantie; elke reis zorgt voor tenminste 1 jaarinkomen voor de locale bevolking.

Op onze website www.topoftheworld.nl vind je zowel natuur- als cultuurvakanties. Alle activiteiten, excursies, begeleiding en transfers zijn inclusief. Dus niet alleen de gids en het vervoer zijn inbegrepen in onze reissom, maar ook alle entreegelden en maaltijden tijdens de trektochten. Naast 100% Nepal reizen organiseren we ook reizen naar Darjeeling & Sikkim (Noord-India), Tibet en Bhutan. Waar anderen de alom bekende wegen bewandelen, slaat Top of the World Reizen de minder bekende wegen in. Je bent van harte welkom om vrijblijvend kennis met ons te maken.

‘My message is the practice of compassion, love, and kindness. Compassion can be put into practice if one recognizes the fact that every human being is a member of humanity and the human family regardless of differences in religion, culture, color and creed. Deep down there is no difference’. Dalai Lama

Reisprogramma’s

Holi Maya Nepali-Tierolff is Nepalese en verantwoordelijk voor de reisleiding. Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring met het organiseren van Himalaya reizen en stelt de unieke en ongeëvenaarde reisprogramma’s samen. Thomas Tierolff studeerde Culturele Studies aan de Universiteit van Amsterdam & Canterbury en is de oprichter van Top of the World Reizen. Zijn jarenlange ervaring in de wereld van onderzoek, steden- en cultuurtoerisme en o.a. zijn werk bij het Nederlands Bureau voor Toerisme zijn de pijlers waarop de reisprogramma’s rusten. Holi & Thomas wonen afwisselend in Nederland en op ‘het dak van de wereld’ om jouw droomreis tot een ongekend succes te maken.

‘Stilte is een stukje hemel dat afdaalt naar de aarde.’ Ernest Psichari

Top of the World Reizen | Nepal Tibet Bhutan India

Mees A. Tierolff (bezoek uitsluitend op afspraak)
AMSTERDAM, Nederland

www.topoftheworld.nl
www.facebook.com/topoftheworld.nl

Lid van o.a. Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) en STO Garant. Ingeschreven bij Kamer van Koophandel 92357989.

Neem contact met ons op! 
    emailtelefoon

    minimaal 1 voorkeur    Verstuur je vraag en we nemen contact met je op