Over ons

‘Stilte is een stukje hemel dat afdaalt naar de aarde.’ Ernest Psichari

Bhutan, Tibet, Darjeeling & Sikkim (India), Mustang en Nepal

Top of the World Reizen is opgericht in 2008 en gespecialiseerd in het ontwikkelen en organiseren van bijzondere reizen naar ‘het dak van de wereld’. Je kunt een privéreis maken of aansluiten bij een kleine groep reisgenoten.

Holi & Thomas hebben een passie voor o.a. Nepal. Holi is geboren in een klein bergdorpje in de Himalaya en heeft alle reizen zelf gemaakt. Ze reist door haar land om vervolgens haar mooiste ontdekkingen met jou te delen. Zij is altijd op zoek naar de meest authentieke plekken. ‘Onbekende bestemmingen’ wisselen voortdurend en worden soms pas bekend gemaakt tijdens je reis. Zodat deze bestemmingen uniek blijven, ongerept en écht zijn.

Contact opnemen?

Dak van de wereld

Ontmoet de mensen die leven op het dak van de wereld en geniet van de betoverende stilte in de Himalaya. Bij ons proef je de magie van het oude koninkrijk! Bij een aantal reizen doorkruis je door middel van een trektocht de Himalaya, de mooiste plek op aarde. We plannen onze reizen qua jaargetijde zo dat je kunt genieten van heerlijk weer en adembenemende flora & fauna. Alles wordt voor je geregeld en we hebben reizen voor alle leeftijden.

Missie

Holi Maya Nepali & Thomas Tierolff staan garant voor een persoonlijke aanpak. Het is onze missie om je te laten kennismaken met unieke bestemmingen en je authentieke plekjes te laten ontdekken, waar de beleving voorop staat. We doen alles om jouw droomreis werkelijkheid te maken en sluiten daarbij geen compromissen. Vriendelijkheid en respect zijn voor ons belangrijke kernwaarden, die terugkomen bij de landen die worden bezocht en bij organisatie van onze reizen.

‘My message is the practice of compassion, love, and kindness. Compassion can be put into practice if one recognizes the fact that every human being is a member of humanity and the human family regardless of differences in religion, culture, color and creed. Deep down there is no difference’. Dalai Lama

Op onze website www.topoftheworld.nl vind je zowel natuur- als cultuurvakanties. Als je kiest voor een groepsreis, dan kom je meestal aan in Kathmandu op een zaterdag en vertrek je 2, 3 of 4 weken later ook weer op een zaterdag. Alle activiteiten, excursies en transfers zijn inclusief. Dus niet alleen de gids en het vervoer zijn inbegrepen in onze reissom, maar ook alle entreegelden en maaltijden tijdens de trektochten. Naast 100% Nepal reizen organiseren we ook reizen naar Darjeeling & Sikkim (Noord-India), Tibet en Bhutan. Waar anderen de alom bekende wegen bewandelen, slaat Top of the World Reizen de minder bekende wegen in.

Reisorganisatoren

Holi Maya Nepali is Nepalese en verantwoordelijk voor de reisleiding. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring met het organiseren van Himalaya reizen en stelt de unieke en ongeëvenaarde reisprogramma’s samen. Thomas Tierolff studeerde Culturele Studies aan de Universiteit van Amsterdam & Canterbury en is de oprichter van Top of the World Reizen. Zijn jarenlange ervaring in de wereld van onderzoek, steden- en cultuurtoerisme en o.a. zijn werk bij het Nederlands Bureau voor Toerisme zijn de pijlers waarop de reisprogramma’s rusten. Holi & Thomas wonen in Nederland en verblijven een deel van het jaar op ‘het dak van de wereld’ om jouw droomreis tot een ongekend succes te maken.

Top of the World Reizen | Nepal Tibet Bhutan India

Holi Maya Nepali – Tierolff
drs. Thomas H. Tierolff
Avenue Concordia 24-A
NL-3062 LJ  ROTTERDAM
Nederland / The Netherlands

www.topoftheworld.nl
www.facebook.com/topoftheworld.nl

Lid van Calamiteitenfonds, Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) en STO Garant, Kamer van Koophandel no. 24434446

thomas@topoftheworld.nl
+31 (0) 6 4375 1211

Neem contact met ons op 
emailtelefoon

minimaal 1 voorkeurVerstuur je vraag en we nemen contact met je op