Main content

Rondreis Bhutan

Bhutan ligt volledig ingekapseld en ‘verborgen’ in de Himalaya, waardoor de unieke cultuur zeer goed bewaard is gebleven. Je geniet tijdens de reis van de adembenemende schoonheid van de natuur en de vriendelijke bevolking.

Je bezoekt met een privégids en eigen chauffeur o.a Thimpu, de meest vredige hoofdstad ter wereld, de Gangtey Vallei, Bumthang, het ‘Nest van de Tijger’ en de schitterende Punakha Dzong.

Voor onze Bhutan reizen hebben wij, Holi en Thomas, samen met Yangchen een aantal bijzondere hotels voor je geselecteerd die zich bevinden op de meest fantastische locaties in de Himalaya.

Een Bhutan rondreis maken?

Bhutan tilt je uit boven je gewone leven en je doet nieuwe inspiratie op tijdens je reis. Genieten van een prachtige rondreis met aangename temperaturen en mooi weer? Top of the World Reizen zorgt ervoor dat je vakantie perfect is geregeld!

Zelf een Bhutan rondreis samenstellen in 3 stappen

  1. Kies een rondreis uit bovenstaande mogelijkheden
  2. Kies onder ‘Start uw reis’ een datum van vertrek en de groepsgrootte
  3. Kies eventueel de opties om te verlengen en vul opmerkingen in om zo een unieke Bhutan rondreis samen te stellen en een idee te krijgen van de kosten.

We nemen vervolgens contact op om wensen en mogelijkheden te bespreken voor een unieke rondreis op maat.

Rondreis Bhutan: Uniek en Authentiek

Top of the World Reizen is dé specialist voor bijzondere reizen in Bhutan, Nepal, Tibet en Noord-India. Kleinschaligheid, authentieke locaties, een duurzame manier van reizen en maatwerk staan centraal. Als reisspecialist zijn Holi Nepali en Thomas Tierolff gericht op een beperkt aantal landen waar ze alles van weten.

Unieke, onbekende bestemmingen tijdens je Bhutan rondreis

Yangchen is geboren en getogen in Bhutan en laat je kennismaken met haar mooiste ontdekkingen. Vaak heeft ze tijdens de reis ook een ‘unieke, onbekende bestemming’ voor je geregeld zodat je het ‘dak van de wereld’ van binnenuit kunt ervaren.

Authentieke bestemmingen

Deze authentieke bestemmingen bevinden zich op meer dan 50 verschillende paradijselijke locaties in de Himalaya en wisselen voortdurend. Pas tijdens de reis worden ze aan je onthuld. Zo blijven deze bestemmingen uniek, ongerept en écht.

Waarom Top of the World Reizen?

Alle activiteiten, excursies, transfers, entreegelden en permits zijn inbegrepen bij Top of the World Reizen. Naast persoonlijke uitgaven (drankjes, fooien en souvenirs bijvoorbeeld) en een aantal maaltijden zijn er dus geen extra uitgaven tijdens de reis. Meer ervaren dankzij onze lokale kennis, maar zonder er meer voor te betalen!