Main content

Verblijf Tibetaans klooster

Leer als onderdeel van je reis het ritme van de Boeddhistische monniken en hun rituelen kennen in een Tibetaans klooster en beleef het ‘chanten van de mantra’ en het getrommel van de monniken in de grote tempel tijdens het ochtendgloren.

Nepal tilt je uit boven je gewone leven en je doet nieuwe inspiratie op tijdens je reis. Genieten van een prachtig verblijf? Top of the World Reizen zorgt ervoor dat je reis perfect is geregeld, of je nu alleen reis of in een gezelschap!

Een Nepal rondreis maken met verblijf in een klooster?

Welkom in Kathmandu waar je de ‘spirit of freedom’ nog kunt ervaren. Ontdek de mysterieuze cultuur van Nepal. Je bezoekt bijvoorbeeld de ‘heilige mannen’ in Pashupatinath en maakt de Kora rond de grootste stupa van Nepal.

Met onze gids trek je de koningsvallei door om te overnachten in een authentiek Tibetaans-Boeddhistisch klooster en te genieten van het uitzicht op de Himalaya bergketen. Bij het bezoek aan de heuvel waar Boeddha zijn lichaam aan de hongerige tijgerin offerde, besef je dat de reis nog maar net is begonnen! Ook bij de beroemde meditatie grotten van Pharping, het domein van Padmasambhava, kan in een klooster worden overnacht.

Zelf uw reis met een verblijf in een Tibetaans klooster samenstellen in 3 stappen

  1. Kies een reis uit bovenstaande mogelijkheden
  2. Kies onder ‘Start uw reis’ een datum van vertrek en uw groepsgrootte
  3. Kies eventueel aanvullende bouwstenen en vul extra wensen in om zo een unieke Nepal reis samen te stellen en een idee van de prijs te krijgen.

We nemen vervolgens contact op over de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Waarom Top of the World Reizen?

Alle activiteiten, excursies, transfers, entreegelden en permits zijn inbegrepen bij Top of the World Reizen. Naast persoonlijke uitgaven (drankjes, fooien en souvenirs bijvoorbeeld) en een aantal maaltijden zijn er dus geen extra uitgaven tijdens de reis. Meer ervaren dankzij onze lokale kennis, maar zonder er meer voor te betalen!