Nepal trekking

Een Nepal trekking maken?

Wilt u een trekking doen door het prachtige Anapurna gebergte of naar mount Everest basecamp in de Himalaya in Nepal? Wilt u klimmen tot maximaal 5.500 meter zonder dat het een expeditie of bergklimmen wordt?

Kies uit een van bovenstaande Nepal trekkings -waar wel flinke wandelervaring voor vereist is -of laat ons voor u een unieke reis samenstellen.

Liever minder zwaar? Kies dan voor een Nepal rondreis of bv een trekking met rondreis.

Zelf een Nepal trekking samenstellen in 3 stappen

  1. Kies een trekking uit bovenstaande mogelijkheden
  2. Kies onder ‘Start uw reis’ een datum van vertrek en uw groepsgrootte
  3. Kies eventueel aanvullende bouwstenen en opmerkingen om zo een unieke Nepal trekking samen te stellen en een idee van de prijs te krijgen.

We nemen vervolgens contact met u op over uw wensen voor uw unieke trekking op maat.

Gecertificeerde Topgidsen

Top of the World Reizen staat voor een ethisch verantwoorde manier van reizen met gecertificeerde, goed verzekerde topgidsen, sherpa’s en porters. We kiezen onderweg altijd de beste lodges!

Géén expeditie en rotsklimmen, wél wandeltochten

De Himalaya bevat meer dan 40 bergtoppen boven de 7000 meter hoogte en 9 toppen boven de 8000 meter waardoor dit unieke gebied zeer geliefd is bij bergwandelaars.

Top of the World Reizen beperkt zich tot het wandelen op hoogtes van maximaal 5.500 meter en biedt geen expeditie en rotsklimmen aan.

Ethisch verantwoord reizen met topgidsen

Als reisorganisatie staan we voor een ethisch verantwoorde manier van reizen met gecertificeerde, goed verzekerde topgidsen, sherpa’s en porters. Aangesloten bij Calamiteitenfonds, VvKR (no. 13021) en STO-reisgarantie.