Main content

Inspiratie Reis

Tijdens een inspiratie reis onder de toppen van de Himalaya word je boven je gewone leven uitgetild en doe je nieuwe inspiratie op. Er ontstaat helderheid over waar je staat, waar je naartoe wilt en wat de mogelijkheden zijn. Je komt thuis met nieuwe energie en inspiratie voor jouw leven en werk. Voor het inspiratie filmpje > You Tube

Sta in de Himalaya stil bij wat jou inspireert en in beweging brengt. Top of the World Reizen ondersteunt je om precies dat naar boven te laten komen! Je werkt aan je balans, ‘plukt de dag’ in een adembenemend mooie omgeving en genieten met volle teugen!

Laat je inspireren!

Bij Top of the World Reizen weten we als geen ander hoe belangrijk het is een paar weken per jaar te hebben om nieuwe inspiratie op te doen. We regelen daarom tijdens je inspiratie reis alles van A tot Z, zodat alle tijd op de bestemming kan worden benut om volop te kunnen genieten van de prachtige natuur en de mystieke culturen op het ‘dak van de wereld’.

Inspiratie Reizen

Wil jij je zo klein voelen als een mier of zo groot als een tijger? Wil je terug naar start of is het tijd voor volharding? Kies je voor A, B, C of wordt het X, Y, Z? Het antwoord zit al in jou, je hoeft het alleen nog maar naar de oppervlakte te halen!

Zelf een Inspiratie Reis samenstellen in 3 stappen

  1. Kies een reis uit bovenstaande mogelijkheden.
  2. Kies onder ‘Start uw reis’ de datum van vertrek.
  3. Kies eventueel extra ‘verlengingen’ om aan de reis toe te voegen en zo een unieke inspiratiereis samen te stellen en meteen een idee te krijgen van de kosten.

Na het versturen van je vrijblijvende reisaanvraag nemen we contact op om vragen te beantwoorden en de reis eventueel verder op te maat te maken.

Waarom Top of the World Reizen?

Alle activiteiten, excursies, transfers, entreegelden en permits zijn inbegrepen bij Top of the World Reizen. Naast persoonlijke uitgaven (drankjes, fooien en souvenirs bijvoorbeeld) en een aantal maaltijden zijn er dus geen extra uitgaven tijdens de reis. Meer ervaren dankzij onze lokale kennis, maar zonder er meer voor te betalen!