Main content

Luxe Reis Nepal

Top of the World Reizen is dé specialist voor bijzondere reizen in Nepal. Kleinschaligheid, authentieke locaties, een duurzame manier van reizen en maatwerk staan centraal. Als reisspecialist zijn Holi Nepali en Thomas Tierolff gericht op een beperkt aantal landen waar ze alles van weten.

Dé specialist voor bijzondere reizen in Nepal

Reisorganisator Holi is geboren op het dak van de wereld en laat je kennismaken met haar mooiste ontdekkingen. Vaak heeft ze tijdens de reis ook een ‘unieke, onbekende bestemming’ voor je geregeld zodat je het ‘dak van de wereld’ van binnenuit kunt ervaren.

Authentieke bestemmingen

Deze authentieke bestemmingen bevinden zich op meer dan 50 verschillende paradijselijke locaties en wisselen voortdurend. Pas tijdens de reis worden ze aan je onthuld. Zo blijven deze bestemmingen uniek, ongerept en écht.

Hotels en kloosters met koninklijke allure

Qua comfort en beleving is er veel mogelijk in Nepal. We hebben bijzondere hotels geselecteerd met koninklijke allure: faciliteiten, luxe en comfort voor de ‘happy few’.

Alles geregeld

Alles wordt van A tot Z geregeld om volop ruimte te maken voor een unieke reis vol avontuur en pure beleving! Geniet optimaal, zonder ook maar een moment bezig te hoeven zijn met logistieke of praktische zaken.

Uitgebreide praktische informatie, een persoonlijke benadering en een goede voorbereiding horen bij onze persoonlijk aanpak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een onvergetelijke én luxe Nepal reis, geheel op maat verzorgd.

Nepal reizen: Kwaliteit en Service op 1

  • Alle activiteiten, excursies, transfers, entreegelden en permits zijn inbegrepen bij Top of the World Reizen.
  • Er wordt in Nepal altijd gereisd met een privégids, eigen vervoer en een privé chauffeur.
  • Hoewel het vanuit de overheid verplicht is om het programma vooraf in detail vast te leggen, is er in de praktijk veel flexibiliteit om onderdelen ter plekke aan te passen al naar gelang de wensen van dat moment. Voorbeeld: ‘Ik zou vandaag iets meer (of juist minder) willen wandelen’.
  • Zoals gebruikelijk in Nepal, zijn alle maaltijden inbegrepen, zodat er tijdens de reis nauwelijks extra kosten zijn.

Zelf uw luxe Nepal reis samenstellen in 3 stappen

  1. Kies een rondreis uit bovenstaande mogelijkheden
  2. Kies onder ‘Start uw reis’ een datum van vertrek en uw groepsgrootte
  3. Kies eventueel aanvullende bouwstenen en opmerkingen om zo een luxe Nepal reis samen te stellen en een idee van de prijs te krijgen.

Waarom Top of the World Reizen?

Alle activiteiten, excursies, transfers, entreegelden en permits zijn inbegrepen bij Top of the World Reizen. Naast persoonlijke uitgaven (drankjes, fooien en souvenirs bijvoorbeeld) en een aantal maaltijden zijn er dus geen extra uitgaven tijdens de reis. Meer ervaren dankzij onze lokale kennis, maar zonder er meer voor te betalen!