Main content

Een spirituele reis maken?

Droom je al langere tijd van een reis naar de Himalaya? Sta je op een kruispunt in je leven en ben je op zoek naar nieuwe inspiratie? Sta dan eens stil bij wat jou inspireert en in beweging brengt.

Reisorganisator Holi is geboren in een bergdorp aan de voet van de Himalaya en laat je kennismaken met haar mooiste ontdekkingen, zodat je het ‘dak van de wereld’ van binnenuit kunt ervaren en nieuwe inspiratie op doet.

Genieten van een prachtige rondreis langs kloosters met aangename temperaturen en mooi weer? Top of the World Reizen zorgt ervoor dat je spirituele reis perfect is geregeld!

Ervaar de stilte van de Himalaya

Geniet van de adembenemende natuur en ervaar in de Himalaya wat een kracht er in jou huist. Klik hier voor onze introductiefilm > You Tube

De Himalaya tilt je uit boven je gewone leven en je doet nieuwe inspiratie op. Genieten van een prachtige reis met aangename temperaturen en mooi weer? Bel of mail ons dan voor meer informatie.

Mysterieuze rituelen en verblijf in Tibetaans-Boeddhistisch klooster

Leer mysterieuze rituelen en unieke heiligdommen kennen. In Nepal kun je o.a. Lumbini bezoeken, de geboorteplek van Boeddha en verblijven in een Tibetaans-Boeddhistisch klooster. Uiteraard maak je daarbij het ‘chanten van de mantra’ en het getrommel mee van de monniken in de grote tempel tijdens het ochtendgloren. Samen met onze gids maak je idyllische wandelingen waarbij je geniet van heerlijk weer en de uitzichten op de Himalaya.

Zelf een Spirituele Himalaya of Tibet reis samenstellen in 3 stappen:

  1. Kies een reis uit bovenstaande mogelijkheden.
  2. Kies onder ‘Start hier je reis’ een (voorlopige) datum van vertrek en met hoeveel reizigers.
  3. Kies eventueel aanvullende ‘verlengingen’ (bouwstenen) en verstuur bij opmerkingen extra informatie zodat we een aanbod kunnen doen dat perfect aansluit bij je/jullie wensen.

Na je vrijblijvende aanvraag nemen we contact op om je spirituele Nepal reis verder te bespreken en vragen te beantwoorden.

Waarom Top of the World Reizen?

Alle activiteiten, excursies, transfers, entreegelden en permits zijn inbegrepen bij Top of the World Reizen. Naast persoonlijke uitgaven (drankjes, fooien en souvenirs bijvoorbeeld) en een aantal maaltijden zijn er dus geen extra uitgaven tijdens de reis. Meer ervaren dankzij onze lokale kennis, maar zonder er meer voor te betalen!