Spirituele Reizen

Droom je al langere tijd van een reis naar de Himalaya? Sta je op een kruispunt in je leven en ben je op zoek naar nieuwe inspiratie? Sta dan eens stil bij wat jou inspireert en in beweging brengt.

Ervaar de Himalaya

Geniet van de adembenemende natuur en ervaar in de Himalaya wat een kracht er in jou huist. Klik hier voor ons filmpje > You Tube

Reisorganisator Holi is geboren en getogen op het dak van de wereld

Holi is geboren op het dak van de wereld en laat je kennismaken met haar mooiste ontdekkingen, zodat je het ‘dak van de wereld’ van binnenuit kunt ervaren.

De Himalaya tilt je uit boven je gewone leven en je doet nieuwe inspiratie op. Genieten van een prachtige reis met aangename temperaturen en mooi weer? Top of the World Reizen zorgt ervoor dat alles perfect is geregeld!

Wilt u een spirituele rondreis door de Himalaya maken?

Nepal tilt je uit boven je gewone leven en je doet nieuwe inspiratie op tijdens je reis. Genieten van een prachtige rondreis langs kloosters met aangename temperaturen en mooi weer? Top of the World Reizen zorgt ervoor dat je spirituele reis perfect is geregeld!

Mysterieuze rituelen en verblijf in Tibetaans-Boeddhistisch klooster

Leer de mysterieuze rituelen en unieke heiligdommen kennen van Nepal. Verblijft in een Tibetaans-Boeddhistisch klooster en maak het ‘chanten van de mantra’ en het getrommel mee van de monniken in de grote tempel tijdens het ochtendgloren.

Zelf een Spirituele Himalaya of Tibet reis samenstellen in 3 stappen:

  1. Kies een reis uit bovenstaande mogelijkheden.
  2. Kies onder ‘Start hier je reis’ een (voorlopige) datum van vertrek en met hoeveel reizigers.
  3. Kies eventueel aanvullende ‘verlengingen’ (bouwstenen) en verstuur bij opmerkingen extra informatie zodat we een aanbod kunnen doen dat perfect aansluit bij je/jullie wensen.

Na je/jullie vrijblijvende aanvraag nemen we contact op om je/jullie spirituele Nepal reis verder te bespreken en vragen te beantwoorden.