Main content

Luxe Reis Bhutan

Tijdens onze luxe reizen in Bhutan wordt er overnacht in zeer comfortabele hotels die zich bevinden op de meest fantastische locaties in de Himalaya. Er wordt in Bhutan altijd gereisd met een privégids, eigen vervoer en een privé chauffeur. Ms. Yangchen, onze coördinator in Thimphu, heeft een aantal bijzondere hotels geselecteerd met koninklijke allure: faciliteiten, luxe en comfort voor de ‘happy few’. Voor onze werkwijze > You Tube

Lodges met koninklijke allure

Qua comfort en beleving is er veel mogelijk in Bhutan; van een overnachting in een authentiek ‘farmhouse’ in Phobjika tot een verblijf in een tentenkamp bij Tigernest met alle denkbare voorzieningen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een onvergetelijke én luxe Bhutan reis, geheel op maat verzorgd.

Bhutan reizen: Kwaliteit & Service op 1

  • Alle activiteiten, excursies, transfers, topbegeleiding, entreegelden en permits zijn inbegrepen bij Top of the World Reizen.
  • Er wordt in Bhutan altijd gereisd met een privégids, eigen vervoer en een privé chauffeur.
  • Hoewel het vanuit de overheid verplicht is om het programma vooraf in detail vast te leggen, is er in de praktijk veel flexibiliteit om onderdelen ter plekke aan te passen al naar gelang de wensen van dat moment. Voorbeeld: ‘Ik zou vandaag iets meer (of juist minder) willen wandelen’.
  • Zoals gebruikelijk in Bhutan, zijn alle maaltijden inbegrepen, zodat er tijdens de reis naast persoonlijke uitgaven (drankjes, souvenirs, fooien, e.d.) geen extra kosten zijn.

Alles geregeld

Alles wordt van A tot Z geregeld om volop ruimte te maken voor een unieke reis vol avontuur en pure beleving! Geniet optimaal, zonder ook maar een moment bezig te hoeven zijn met logistieke of praktische zaken.

Uitgebreide praktische informatie, een persoonlijke benadering en een goede voorbereiding horen bij onze persoonlijk aanpak.

Zelf een Luxe Bhutan rondreis samenstellen in 3 stappen

  1. Kies een Bhutan reis uit bovenstaande mogelijkheden.
  2. Kies onder ‘Start uw reis’ een datum van vertrek.
  3. Kies uit de ‘Verlengingen’ en verstuur de vrijblijvende reisaanvraag naar wens met opmerkingen zodat we een idee hebben van de wensen en een gericht voorstel kunnen doen ‘op maat’.

Na het versturen van je vrijblijvende reisaanvraag nemen we contact op om vragen te beantwoorden en de reis eventueel verder op te maat te maken.

Waarom Top of the World Reizen?

Alle activiteiten, excursies, transfers, entreegelden en permits zijn inbegrepen bij Top of the World Reizen. Naast persoonlijke uitgaven (drankjes, fooien en souvenirs bijvoorbeeld) en een aantal maaltijden zijn er dus geen extra uitgaven tijdens de reis. Meer ervaren dankzij onze lokale kennis, maar zonder er meer voor te betalen!