Main content

Tijgers spotten in Nepal

Vlakbij de grens met India in de laagvlakten van de Terai ontvangt een ‘park ranger’ je aan de rand van Chitwan of Bardia National Park om je tijdens het wildlife programma persoonlijk te begeleiden.

Glijdend in een kano over de rivier, spiedt je naar de oever om krokodillen en nijlpaarden te spotten. Tijdens de prachtige Jungle – en Jeep Safari kom je ‘oog in oog’ te staan met dieren die in dit beroemde reservaat in het wild leven, zoals herten, beren en neushoorns.

Voor het spotten van wilde dieren zijn oktober tot 15 december en 15 februari tot 15 mei de beste tijd. Voor het spotten van de Bengaalse tijger kunnen we een bezoek aan Bardia National Park aanbevelen!

Top of the World Reizen zorgt voor perfect georganiseerde wildlife reizen in de jungle van Nepal met top service; alles is van A tot Z geregeld.

Zelf een reis samenstellen in 3 stappen:

  1. Kies een Wildlife programma in Nepal reis.
  2. Kies onder ‘Start hier je reis’ een (voorlopige) datum van vertrek en met hoeveel reizigers.
  3. Kies eventueel aanvullende ‘verlengingen’ (bouwstenen) en verstuur bij opmerkingen extra informatie over je/jullie budget zodat we een aanbod kunnen doen dat daarbij perfect aansluit.

Na een vrijblijvende aanvraag nemen we contact op om je wensen voor een wildlife reis te bespreken.

Waarom Top of the World Reizen?

Alle activiteiten, excursies, transfers, entreegelden en permits zijn inbegrepen bij Top of the World Reizen. Naast persoonlijke uitgaven (drankjes, fooien en souvenirs bijvoorbeeld) en een aantal maaltijden zijn er dus geen extra uitgaven tijdens de reis. Meer ervaren dankzij onze lokale kennis, maar zonder er meer voor te betalen!