Main content

‘Holi is een prachtvrouw’

– Reiservaring Nepal: ‘lichte’ trekking –    

Dag Thomas,

Ik ben weer veilig thuis aangekomen na de schitterende Nepal reis ‘Rituelen en Heiligdommen’, plus verlenging met de wandeling ‘Het land van Holi’.

Ik heb het geweldig gevonden! Het programma was erg mooi en er zaten een heleboel verrassingen in. De groep was erg gezellig en heeft bijgedragen aan een warm, vertrouwd gevoel tijdens de reis.

Natuurlijk niet te vergeten Holi. Holi is een prachtvrouw en is erg goed in het organiseren en het ons naar de zin te maken. Het geeft een hele mooie toegevoegde waarde om samen met haar te reizen. Ze is concreet, duidelijk, warm, zorgzaam, open, ondernemend. Kortom een geweldig mens om te leren kennen en mee samen te zijn!

Ik ben trouwens heel blij dat je mij de trekking hebt aanbevolen; het is een hele mooie wandeling. De trek was echt prachtig. Ik had nog wel een paar dagen langer willen lopen.
De gidsen en dragers zijn heel behulpzaam en vriendelijk. Elke avond maakten ze een heerlijke maaltijd voor ons. Heerlijk om in de mooie natuur te zijn, door kleine dorpjes te lopen en in lodges te overnachten. De ontmoetingen met de lokale bevolking blijft altijd een verrassing.

Alhoewel ik al een keer in Nepal ben geweest, heeft het land en de mensen me weer opnieuw verrast met hun gastvrijheid en vriendelijkheid. Ook deze keer was weer heel bijzonder. Ik zou zo weer terug willen. Wat een heerlijk land!

Wat ik heb meegenomen uit Nepal is een heel gelukkig gevoel, een gevoel van vrijheid. De rust van de mensen. Het land heb ik heel goed gevoeld. Mooi en rijk.

Ja, dan rest heimwee naar Nepal. Zoveel over te zeggen, maar in één woord: Geweldig!

Namaste!
Marja Hakkoer

– Reiservaring Nepal: ‘lichte’ trekking –