Main content

‘Nepalreis’

Maudy van Hoften

 

 

 

 

 

– Reisverslag Nepal: trektocht Gosaikunde –    

Maudy van Hoften uit Rotterdam maakte met Top of the World in het voorjaar van 2014 met een kleine groep reisgenoten de trektocht naar de heilige Gosaikunde meren. Ze koos voor het Nepal programma van 17 dagen ‘uit en thuis’.

Kathmandu, 12 april 2014

Lieve Holi en Thomas,

Nepal ….

  • Ontmoetingen met de Nepalezen; de gids, sherpa’s en porters, die zo goed kunnen voelen en er onvoorwaardelijk voor mij waren;
  • Inspirerende en liefdevolle gesprekken met mijn mede-reisgenoten;
  • En de immense kracht, energie en groot(s)heid van de bergen …

Door stress van mijn werk, de gedachten niet-goed-genoeg-te-zijn en de zorg voor en om mijn dierbaren was mijn lichtje aan het doven ….
Maar nu straal ik weer!

Namaste!

Maudy

PS: Holi, nodig je me uit als je een kookcursus gaat geven? 🙂

Naschrift 21 mei 2014:

Lieve Holi en Thomas,

Het heeft even geduurd om woorden te vinden voor mijn belevenissen, maar collega’s en vrienden reageren enthousiast en geinteresseerd op mijn ervaringen in Nepal. Ik realiseer me dat mijn partner en kinderen enorm belangrijk voor me zijn en ik heb ook ervaren in Nepal dat ik het zonder hen ook heel gezellig met mezelf kan hebben.
 
Ik word bijna dagelijks uitgedaagd om me niet te verliezen in de gekte en stress van alledag. Maar het lukt me om de lichtheid, het speelse, de positiviteit en warmte, waarmee ik in Nepal omarmd werd, na te leven. 
Ik wandel heel graag mee met de Terugkeer wandeling in Rotterdam, tot dan!

warme groet, Maudy

– Reisverslag Nepal: trektocht Gosaikunde –