Main content

“Nepal wat ben je mooi”

– Mardi Himal Trekking in Nepal –

Nepal wat ben je mooi, de bergen, de Koningssteden, de geboorteplaats van de Lord Boeddha en de ongelooflijk lieve mensen.

Na 2 jaar wachten en veel wandelen in eigen land was het eindelijk zover. Met mijn vriendin en fotografe Marjolijn Lamme reisde ik 24 dagen door Nepal. En deze 24 dagen waren perfect georganiseerd door Holi en Thomas van On Top of the World.

Met hun lokale netwerk kennen ze de mooiste verscholen plekjes, “hiketen” we met een fantastische gids Jiven en onze porter Prem in 3 dagen naar 4550 meter boven zeespiegel. Wat hebben deze twee mannen oog voor onze behoeften. Ze kennen de mooiste paden. Staan achter je als je even denkt “Oeh dit is pittig” en geven alle tijd als je gewoon wilt genieten van het mooie uitzicht.

In Lumbini worden we ontvangen door Raj, een super gids die ons meeneemt om het grootste feest Diwali mee te vieren met zijn familie.

Nepal is geen vakantie, het is een reis in jezelf, een reis waarin je conditie met iedere stap vooruit gaat, waarin je met elke stap loslaat wat je niet meer dient en ontvangt waar je om vraagt.

Leven uit mijn koffer en 14 locaties in 24 dagen werden gemakkelijk door goede voorbereiding van Thomas en Holi.
Dank voor alles en graag tot snel. Namasté!

 

 

 

– Mardi Himal Trekking in Nepal –