Main content

‘Meerdere schatten rijker’

– Reiservaring Gosaikunde trektocht (Nepal) –    

Hallo Thomas,

De reis heeft heel veel met me gedaan en ik heb meerdere schatten mee naar huis genomen. Om er 1 te noemen: de trekking was zwaarder dan ik had verwacht, ik ben blij en ook een beetje trots het tocht goed te hebben volbracht. Om er nog een te noemen: wat heb ik ongelofelijk genoten van het landschap, met als “hoogtepunt” de top op 4600 meter te bereiken op de rug van een paard. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Het was heel veel.

Kees Plomp Nepal Trektocht

Gelukkig hebben we foto’s (Chrisa heeft zich ingehouden en het zijn er dus maar 800) en (aan-)tekeningen om het geheugen te steunen. Dat gaat zeker weer een mooi fotoboek opleveren en, in mijn geval een reeks aquarellen en schilderijen.

We zijn goed thuisgekomen, dat wil zeggen, fysiek zijn we weer terug in onze eigen omgeving maar helemaal “geland” zijn we nog niet. Dat hoor ik ook van andere reisgenoten. Het verblijf op het dak van de wereld werkt nog lang door.

Je mag mijn aanbeveling gebruiken op de site van Top of the World. Het zou mooi zijn als nog veel mensen 1 van jullie mooie reizen gaan ervaren.

Op 26 juni zullen wij graag meedoen aan de ‘Terugkeer Wandeling’ in Rotterdam-Kralingen.

Met hartelijke groeten, ook aan Holi,
Kees

– Reiservaring Gosaikunde trektocht (Nepal) –