Main content

‘Mijn reis in Nepal’

– Nepal reiservaring Top of the World Reizen –    

Christel Luysterman boekte samen met een goede vriendin de bijzondere Nepal groepsreis ‘Rituelen & Heiligdommen’. Aanvankelijk kozen ze alleen voor de rondreis, maar vlak voor de boeking van de heen- en terugvlucht besloten ze de verlenging met de trekking ‘Land van Holi’ bij te voegen.

Twee weken na terugkeer van de reis thuis in België stuurde ze ons de volgende reiservaring. We horen het vaker; onze Nepal reizen zijn zoveel meer dan een prachtige vakantie. 

Lieve Holi en Thomas,

Ik ben terug uit Nepal sinds 20 oktober, maar heb de indruk dat ik nu pas aan het landen ben. Het was prachtig en verrijkend. De kracht die ik altijd heb voor anderen, heb ik nu voor mezelf gevoeld en eenzaam of alleen zijn is één-zijn geworden. Ik heb vrede en rust gevonden in mezelf. Ik heb echt alles losgelaten, wat een rijkdom! Bedankt voor jullie inzet en dat je deel uitmaakt van mijn rijkdom.

Dikke knuffel,
Christel 

Naschrift:
Het is nu 7 maanden na mijn reis in Nepal. Morgen kom ik terug thuis van een weekje Spanje. Heb ook hier weer de vruchten van Nepal geplukt. Zelfstandiger, meer vertrouwen in mezelf en gelukkig met het alleen iets ondernemen. Fijn om te lezen dat jullie mijn tekst en naam in overleg met mij hebben vermeld op jullie website. Ook ik vond het heel belangrijk en waardevol om deze te lezen voor mijn reis!

Namaste!
Christel