Main content

‘Ik mis haar warmte en glimlach’

– Review Nepal: avontuurlijke rondreis –    

Wageningen, 26 september 2016

Hoi Thomas!

Ik ben weer goed en veilig thuis aangekomen en aan het ‘bijkomen’ van alle mooie indrukken die ik heb opgedaan tijdens jullie reis. Het was fantastisch! Ik mis het land en de mensen nu al. Het is een wereld van verschil met het leven hier en dat moet ik even verwerken.
 
Als ik deze ‘avontuurlijke rondreis’ zou moeten omschrijven:
Het was (natuurlijk) een te korte reis, met ongelooflijk veel indrukken. We hebben veel fantastische dingen gezien, maar ook ontroerende en minder mooie dingen. Het was een reis van uitersten. Ik heb het land en alle mensen die ik heb mogen leren kennen echt in mijn hart gesloten en ik hoop oprecht ze nog een keer te mogen zien tijdens een volgend bezoek.
 
Deze ‘kennismakingsreis’ heeft mij laten proeven wat Nepal te bieden heeft: een andere wereld. Drukte, armoede, herrie, en het meest chaotische verkeer wat je je maar kunt voorstellen. Maar ook de vriendelijkheid, gastvrijheid, rust, adembenemende natuur, puurheid en heerlijk eten. Cultuur, historie en geloof. Dat allen verweven in het dagelijks leven. Ik heb het land in mijn hart gesloten, mis het nu al ontzettend en kijk met veel plezier en heimwee terug naar de fantastische foto’s.
 
Doe Holi de liefste groetjes van mij. Het is een schat met passie voor haar land. Ik mis haar warmte en glimlach.
Ik hoop jullie dan ook weer te zien op de terugkeerwandeling in februari of tijdens een volgende reis! 
 
Ik bedank jullie voor alle goede zorgen en een bijzondere reis die ik nooit zal vergeten!
 
Lieve groetjes,
Priscilla Rossèl
– Review Nepal: avontuurlijke rondreis –