Main content

‘Ik gun iedereen zo’n mooie Nepal trekking!’

– Review Nepal: trekking Everest Base Camp (EBC) –    

Marjelle maakte met Top of the World Reizen de Nepal Trekking ‘Top of the World, Mount Everest Basecamp! Weer thuisgekomen deelde ze het volgende met ons.

Namaste Holi en Thomas!

Wat een fantastische ervaring ben ik rijker na mijn reis naar Nepal en de trekking naar Everest Basecamp! Het was voor mij de eerste keer dat ik deelnam aan een georganiseerde reis en ik heb het als heerlijk en relaxed ervaren dat alles voor me geregeld werd. Ik heb echt overal van genoten: Kathmandu, Thamel, the local market and monkey temple. Het Vajra hotel dat als een groene oase een heerlijk rustpunt was. 
De vlucht naar Lukla was fantastisch, die enorme besneeuwde toppen die je vanuit het vliegtuig zag en de landing op Lukla zelf: fantastisch!
 
De trekking was magistraal mooi: van Nepali flat tot behoorlijk klimmen en dalen en bistare bistare van lodge naar lodge. Onderweg de ontmoetingen, de locals, de mules, cows en yaks met hun bellen, het overheerlijke eten, de hangbruggen, de stupa’s, de stunning views. Ik raakte er niet op uitgekeken en ik heb van ieder moment genoten. Complimenten voor onze gids Jiven en de porter Kesab. De tijd in het klooster was ook heel. Bijzonder om mee te maken, zoveel indrukken!  Ook terug in Kathmandu en Bhaktapur raakte ik niet uitgekeken op mensen, de gebouwen en het straatbeeld. Dank jullie wel voor het organiseren van deze bijzondere reis en wie weet krijgt deze nog een vervolg want ik ben nog lang niet uitgekeken en volgens iedereen die ik sprak moet ik zeker naar Pokhara. 😉
 
Je mag mijn tekst gebruiken voor op de site hoor! Ik gun iedereen zo’n mooie ervaring!
 
Groeten,
Marjelle
 
– Review Nepal: trekking Everest Base Camp (EBC) –