Main content

‘3 passen Everest trekking’

– Reiservaring Nepal: Everest trekking –      

Wat een geweldige ervaring was de 3 passen trekking in het Everest gebied! Wij hebben in oktober/november een prachtige reis mogen maken door het betoverende Nepal en wij zijn nog steeds aan het nagenieten. We hebben een op maat gemaakt reisplan gekregen wat alle verwachtingen waar maakte.

De reis bestond eigenlijk alleen maar uit hoogtepunten, maar toch stak de trekking er boven uit. Wat een schitterend mooie uitzichten hebben we gezien, maar wat hebben we ook momenten moeten afzien, wat het eigenlijk alleen maar mooier maakte. Ik denk dat de eerste pas (Kongma La Pas) voor ons een van de hoogte punten was. Het was de eerste pas daarom wisten we nog niet goed wat ons te wachten stond en wat was het zwaar maar met een betoverend uitzicht als beloning.
 
We hebben een tijdje getwijfeld of we de laatste wel moesten doen, uiteindelijk toch gedaan en erg blij dat we dit gedaan hebben, het voelde als echte overwinning. En we zijn ontzettend blij geweest met onze gids, we hadden het niet beter kunnen treffen, hij liet ons regelmatig even met rust maar vertelde ook leuke dingen over de omgeving als we daar naar vroegen, hij voelde feilloos wat wij wilden. 

Een grote dank voor Top of the World reizen. We kijken ernaar uit om weer met jullie organisatie te mogen reizen.  

Maaike en Robbin

 

– Reiservaring Nepal: Everest trekking –

Nepal en India zijn volledig open voor toeristen! Boek je reis zonder zorgen en met garantie!
toggle