Main content

‘Three Passes Trek, een prachtige route’

– Reisverslag Nepal: Everest trek –    

We hebben in Nepal (weer) een fantastische reis gehad met Top of the World Reizen. We zijn voor de tweede keer naar Nepal geweest en Thomas en Holi hebben ons wederom fantastisch geholpen. Wij twijfelden erg over de route, maar Thomas heeft goed naar onze wensen geluisterd en een prachtige passende route gekozen. De mensen ter plaatsen, de gids en porter waren super goed en gezellig! Alles was top geregeld!

Wij waren in Nepal in het regenseizoen, maar we hebben zoveel geluk gehad met het weer. Behalve de vlucht heen, waar we uiteindelijk voor een helikopter zijn gegaan, hebben we prachtig weer gehad. De uitzichten over de bergen waren prachtig. Naast de Mt Everest hebben we ook alle andere bergen in het gebied gezien. De poncho’s hebben we uiteindelijk niet nodig gehad! De Three Passes Everest trek was zwaar, maar meer dan de moeite waard! Het heerlijke aan het laagseizoen is dat we vaak de enige toeristen waren onderweg en in de lodges.

We zijn heel blij dat we het advies van Thomas hebben gevolgd en voor deze route hebben gekozen. Nepal is schitterend en de mensen zijn zo vriendelijk. We zijn nooit twee keer naar hetzelfde land terug gegaan, laat staan met dezelfde reisorganisatie maar het is zo fantastisch geregeld dat we zeker niet uitsluiten nog een keer terug te komen.

Nogmaals dank!

Florien

– Reisverslag Nepal: Everest trek –