Main content

‘Een geweldig samengestelde reis!’

– Reiservaring Nepal: klooster verblijf –   

Hallo Thomas, & Holi,

Ik heb deze reis heel intens beleefd en het heeft me zeker nu ik terug ben veel gebracht.Het heeft mij duidelijk gemaakt dat ik een knoop moest doorhakken, een beslissing moest nemen waar ik weer blij van word. En dat heb ik gedaan!

We hebben echt een fantastische reis gehad, ontzettend gevarieerd, met op de juiste momenten een dag rust. Thomas, dat heb je echt geweldig samengesteld! En hierbij de vriendelijkheid en bereidwilligheid van Narendra en onze gids L.B., het plaatje is compleet!
Als 1e te beginnen met het bezoek aan het Tibetaanse klooster was echt een mooie start. Door de wandeling er naartoe kregen we direct een inkijk in het leven van de locale bevolking, mensen die aan het werk waren op het land, kinderen die naar school gingen. 

Het absolute hoogtepunt voor ons in Nepal was de Himalaya trekking. Achteraf gezien hadden we daar nog wel 2 of 3 dagen extra willen zijn. Wie weet voor een volgende reis?!
Het wandelen door rijstvelden, achter de huizen langs van de Nepalezen, de prachtige uitzichten op de besneeuwde bergen. Iedereen die je tijdens het wandelen vriendelijk groet. Af en toe een praatje met locale mensen, dan is het erg handig dat L.B. erbij was. Maar ook de gesprekken met L.B., allerlei vragen die we stelden.

De meest geweldige relaxte plek waar we 2 nachten zijn verbleven was aan het Begnes Lake vlakbij Pokhara. Prachtige omgeving waar we 2 dagen gewandeld hebben. Uitzicht op het meer, hierachter de rijstvelden en het groen van de bomen en daar achter de besneeuwde bergtoppen. Een ansichtkaart!

– Reiservaring Nepal: klooster verblijf –