Nepal Tibet Bhutan Sikkim

Top of the World Reizen is dé specialist voor bijzondere reizen in Nepal, Tibet, Sikkim en Bhutan. Kleinschaligheid, authentieke locaties, een duurzame manier van reizen en maatwerk staan centraal. Als reisspecialist zijn Holi Nepali & Thomas Tierolff gericht op een beperkt aantal landen waar ze alles van weten.

We organiseren Reizen en trektochten naar de volgende bestemmingen:

Kwaliteit, Service en Veiligheid op 1

 • Alle activiteiten, excursies, transfers, entreegelden en eventuele permits zijn inbegrepen bij Top of the World Reizen.
 • Alle prima overnachtingen zijn inclusief ontbijt.
 • Tijdens trektochten en in het klooster zijn zelfs alle maaltijden inbegrepen, zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent en tijdens de reis verder nauwelijks nog kosten hebt.

Alles wordt van A tot Z door ons voor je geregeld om volop ruimte te maken voor jouw avontuur. Geniet optimaal, zonder je ook maar ergens zorgen over te hoeven maken. Veiligheid staat bij ons altijd op nummer 1. Uitgebreide praktische informatie, een persoonlijke benadering en een goede voorbereiding horen daarbij.

Onze Bhutan reizen

Bekijk hier het overzicht van alle Bhutan reizen

Uniek en Authentiek

Top of the World Reizen is dé specialist voor bijzondere reizen in Nepal, Tibet en Bhutan. Kleinschaligheid, authentieke locaties, een duurzame manier van reizen en maatwerk staan centraal. Als reisspecialist zijn Holi Nepali & Thomas Tierolff gericht op een beperkt aantal landen waar ze alles van weten.

Holi is geboren op het dak van de wereld en laat je kennismaken met haar mooiste ontdekkingen. Vaak heeft ze tijdens de reis ook een ‘unieke, onbekende bestemming’ voor je geregeld zodat je het ‘dak van de wereld’ van binnenuit kunt ervaren.

Deze authentieke bestemmingen bevinden zich op meer dan 50 verschillende paradijselijke locaties en wisselen voortdurend. Pas tijdens de reis worden ze aan je onthuld. Zo blijven deze bestemmingen uniek, ongerept en écht.

De Himalaya tilt je uit boven je gewone leven en je doet nieuwe inspiratie op. Genieten van een prachtige reis met aangename temperaturen en mooi weer? Top of the World Reizen zorgt ervoor dat alles perfect is geregeld!

Onze missie

Het is onze missie om je unieke bestemmingen en authentieke locaties te laten ontdekken waar jouw beleving voorop staat. Alle reizen kunnen daarom op jouw persoonlijke wensen worden afgestemd. Je kunt bijvoorbeeld je reis verlengen met een verblijf in een Tibetaans-Boeddhistisch klooster in Nepal of combineren met een bezoek aan Tibet, Bhutan, Darjeeling en Sikkim.

Onze Tibet reizen

Bekijk hier het overzicht van alle Tibet reizen

Droomreizen die je leven veranderen

Bij Top of the World Reizen weten we als geen ander hoe belangrijk het is een paar weken per jaar te hebben om nieuwe inspiratie op te doen en die tijd helemaal in te vullen zoals jij dat wilt. Dus regelen we alles voor je, zodat je tijdens je reis volop kunt genieten van de prachtige natuur en de mystieke culturen op het ‘dak van de wereld’, onder de toppen van de Himalaya.

Je kunt bij ons een privé reis maken vanaf 1 persoon of aansluiten bij een kleine groep reisgenoten. Top of the World Reizen heeft reizen die geschikt zijn voor alle leeftijden. We bieden je daarnaast flexibele reisdata en organiseren (privé)transfers tijdens je reis. Daarnaast zorgen we voor uitstekende, authentieke hotels, die gelegen zijn op de mooiste locaties.

Om jouw droomreis mogelijk te maken werken we nauw samen met gelicenseerde, lokale toporganisaties met meer dan 20 jaar ervaring. Uiteraard kunnen we ook jouw vlucht boeken. We boeken in jouw opdracht vliegtickets bij gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als KLM, Qatar Airways, Etihad, Jet Airways, Turkish Airlines en Oman Air. We bieden je daarbij de flexibiliteit om onder meer vanaf Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Düsseldorf of een andere luchthaven te vertrekken.

 

Ervaar de adembenemende schoonheid van de natuur

Ontmoet de mensen die leven op het dak van de wereld en geniet van de betoverende stilte. Tijdens de beste maanden om Bhutan, Tibet, Darjeeling & Sikkim, Mustang en Nepal te bezoeken, geniet je van het heerlijke weer en de vele zonuren per dag. Je proeft de magie van deze oude koninkrijken en doorkruist de Himalaya, de mooiste plek op aarde.

Gebruik de OntdekkingsWijzer op onze website en ontdek de vele mogelijkheden, zoals prachtige rondreizen en reizen met een trektocht. Bij Top of the World Reizen vind je zowel cultuur- als natuurreizen. Er zijn trektochten voor alle leeftijden, zowel voor beginnende als ervaren wandelaars. 

Onze India reizen in Sikkim & Darjeeling

Bekijk hier het overzicht van alle Sikkem en Darjeeling reizen

Tijd en Ruimte voor Jezelf

Je komt in aanraking met een unieke cultuur die doorweven is met Hindoeïstische, Boeddhistische en/of Tibetaanse invloeden. Tijdens onze reizen kun je een lichte wandeling maken of juist een pittige Himalaya trektocht waarin je kennis maakt met de bergvolkeren, stilte ervaart en in aanraking komt met Tibetaanse invloeden.

Onder de toppen van de grootste bergen ter wereld wandel je over over schitterend gelegen paden en door kleine dorpjes. Daarbij zul je jezelf regelmatig in de Middeleeuwen wanen! Soms zul je ogen en oren tekort komen door de vriendelijke mensen, de tempels, de vele kleuren en geuren. Laat je meevoeren door de mystiek van eeuwenoude culturen.

Je hebt bij Top of the World Reizen daarnaast de unieke mogelijkheid om voor een tijdje deel te nemen aan het leven in een Tibetaans-Boeddhistisch klooster in de koningsvallei van Nepal. Tijdens je verblijf maak je de rituelen en het ‘chanten van de mantra’ mee in de prachtige tempel van het klooster en kun je onder begeleiding van een topgids prachtige wandelingen maken.

In Kathmandu (Nepal), Thimphu (Bhutan), Lhasa (Tibet) en Darjeeling (India) worden je zintuigen geprikkeld door de vele kleuren en talloze geuren van het boeiende straatleven. Laat je meenemen in de mystieke sferen tijdens je bezoek aan de heiligdommen en de vele tempels in Nepal, Mustang, Tibet en Bhutan.

Onze Nepal reizen

Bekijk hier het overzicht van alle Nepal reizen

Onthaasten & Genieten, maak de reis van je leven!

De wandelingen die we maken in de Annapurna, Mustang, Humla, Langtang, Helambu, Everest, Kanchenjunga en de tochten die we organiseren in Bhutan en naar de Mount Kailash in Tibet, worden door het landschap, de bergen en de culturele diversiteit stuk voor stuk gezien als de mooiste tochten die je te voet kunt afleggen! Onze reizen worden allemaal begeleid door een zeer ervaren team gecertificeerde professionals.

 

Naar ‘het dak van de wereld’

Alle reizen kunnen op jouw persoonlijke wensen worden afgestemd. Je kunt bijvoorbeeld je reis verlengen met een verblijf in een Tibetaans-Boeddhistisch klooster in Nepal of een wandeling in een ‘restricted area’. Er zijn meer dan 50 verschillende reizen met diverse opties mogelijk; van een overnachting in een eenvoudige ‘dormitory’ tot een ‘de-luxe’ slaapplek. Neem contact met ons op en vertel ons wat je wensen zijn!

 

Wat is ook bij reissom inbegrepen?

 • Magnifiek reisprogramma, inclusief bezoek aan de belangrijkste bezienswaardigheden en heiligdommen.
 • Een bijzondere wandeling/trektocht en inclusief alle prima accommodaties.
 • Begeleiding tijdens de wandeling/trektocht op topniveau en sherpa/porter om je bagage te dragen.
 • Alle maaltijden tijdens de wandelingen/trektochten, op de onbekende bestemming en bij je verblijf in het klooster.
 • Alle kosten en verzekering voor de gidsen, sherpa’s en porters.
 • Eventuele vergunningen om reservaten in de Himalaya en heiligdommen te kunnen betreden.
 • Deelname aan TIMS om tijdens de trektocht in Nepal je veiligheid te bewaken.
 • Het vervoer, de gids en alle entreegelden bij het bezoek aan de belangrijkste bezienswaardigheden.
 • Alle overige vervoer en luchthaventransfers.
 • De lokale belastingen en alle overige heffingen.
 • Vragen worden persoonlijk door ons beantwoord; je gaat perfect voorbereid op pad.

 

 

Top of the World Garantie

Top of the World Reizen staat voor een ethisch verantwoorde manier van reizen met gecertificeerde, goede verzekerd gidsen, sherpa’s en porters. Aangesloten bij Calamiteitenfonds, VvKR (no. 13021) en STO-reisgarantie.

Verstuur een vrijblijvende aanvraag voor een reis naar thomas@topoftheworld.nl en we nemen persoonlijk contact met je op.

Namaste!

Hartelijke groet,
Holi Maya & Thomas Tierolff

 

Top of the World Reizen
Avenue Concordia 24-A
NL-3062 LJ Rotterdam, Nederland
+31 (0) 6 4375 1211

Bhutan, Tibet, Darjeeling & Sikkim, Mustang en Nepal | Holi & Thomas
Droomreizen naar het dak van de wereld. Kleine groepen en persoonlijke aandacht.

Alle rechten voorbehouden | All rights reserved