Nepal Tibet Bhutan reizen

Kwaliteit, Service & Veiligheid op 1

Alle activiteiten, excursies, transfers, entreegelden en eventuele permits zijn inbegrepen bij Top of the World Reizen. Alle prima overnachtingen zijn inclusief ontbijt en tijdens trektochten en in het klooster zijn zelfs alle maaltijden inbegrepen, zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent en tijdens de reis verder nauwelijks nog kosten hebt.

Alles wordt van A tot Z door ons voor je geregeld zodat je ruimte krijgt voor jouw avontuur, je optimaal kunt genieten en je je nergens zorgen over hoeft te maken. Veiligheid staat bij ons altijd op nummer 1. Uitgebreide praktische informatie, kleine groepen, een persoonlijke benadering en een goede voorbereiding horen daarbij.

Onze Bhutan reizen

 

Uniek & Authentiek

Holi & Thomas hebben een passie voor de Himalaya en staan garant voor een persoonlijke aanpak. Holi is geboren in een klein bergdorpje in Nepal; onze reizen laten je kennismaken met haar mooiste en meest authentieke ontdekkingen. 

Top of the World Reizen is dé specialist voor bijzondere reizen naar ‘het dak van de wereld’. Centraal staan hierbij kleinschaligheid, ‘simpel genieten’ en persoonlijke aandacht. Als specialist richten we ons op een beperkt aantal bestemmingen waar we alles van weten.

Elke route is door ons persoonlijk bewandeld en we hebben de gekozen accommodaties persoonlijk voor je geselecteerd. Vaak hebben we tijdens de reis ook een ‘unieke en onbekende bestemming’ voor je geregeld. ‘Onbekende bestemmingen’ wisselen voortdurend en worden pas tijdens de reis aan je ‘onthuld’. Zo blijven deze bestemmingen uniek, ongerept en écht.

 

Onze missie

Het is onze missie om je unieke bestemmingen en authentieke locaties te laten ontdekken waar jouw beleving voorop staat. Alle reizen kunnen daarom op jouw persoonlijke wensen worden afgestemd. Je kunt bijvoorbeeld je reis verlengen met een verblijf in een Tibetaans-Boeddhistisch klooster in Nepal of combineren met een bezoek aan Tibet, Bhutan, Darjeeling en Sikkim.

Onze Tibet reizen

 

Droomreizen die je leven veranderen

Bij Top of the World Reizen weten we als geen ander hoe belangrijk het is een paar weken per jaar te hebben om nieuwe inspiratie op te doen en die tijd helemaal in te vullen zoals jij dat wilt. Dus regelen we alles voor je, zodat je tijdens je reis volop kunt genieten van de prachtige natuur en de mystieke culturen op het ‘dak van de wereld’, onder de toppen van de Himalaya.

Je kunt bij ons een privé reis maken vanaf 1 persoon of aansluiten bij een kleine groep reisgenoten. Top of the World Reizen heeft reizen die geschikt zijn voor alle leeftijden. We bieden je daarnaast flexibele reisdata en organiseren (privé)transfers tijdens je reis. Daarnaast zorgen we voor uitstekende, authentieke hotels, die gelegen zijn op de mooiste locaties.

Om jouw droomreis mogelijk te maken werken we nauw samen met gelicenseerde, lokale toporganisaties met meer dan 20 jaar ervaring. Uiteraard kunnen we ook jouw vlucht boeken. We boeken in jouw opdracht vliegtickets bij gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als KLM, Qatar Airways, Etihad, Jet Airways, Turkish Airlines en Oman Air. We bieden je daarbij de flexibiliteit om onder meer vanaf Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Düsseldorf of een andere luchthaven te vertrekken.

 

Ervaar de adembenemende schoonheid van de natuur

Ontmoet de mensen die leven op het dak van de wereld en geniet van de betoverende stilte. Tijdens de beste maanden om Bhutan, Tibet, Darjeeling & Sikkim, Mustang en Nepal te bezoeken, geniet je van het heerlijke weer en de vele zonuren per dag. Je proeft de magie van deze oude koninkrijken en doorkruist de Himalaya, de mooiste plek op aarde.

Gebruik de OntdekkingsWijzer op onze website en ontdek de vele mogelijkheden, zoals prachtige rondreizen en reizen met een trektocht. Bij Top of the World Reizen vind je zowel cultuur- als natuurreizen. Er zijn trektochten voor alle leeftijden, zowel voor beginnende als ervaren wandelaars. 

Onze India reizen in Sikkim

 

Tijd en Ruimte voor Jezelf

Je komt in aanraking met een unieke cultuur die doorweven is met Hindoeïstische, Boeddhistische en/of Tibetaanse invloeden. Tijdens onze reizen kun je een lichte wandeling maken of juist een pittige Himalaya trektocht waarin je kennis maakt met de bergvolkeren, stilte ervaart en in aanraking komt met Tibetaanse invloeden.

Onder de toppen van de grootste bergen ter wereld wandel je over over schitterend gelegen paden en door kleine dorpjes. Daarbij zul je jezelf regelmatig in de Middeleeuwen wanen! Soms zul je ogen en oren tekort komen door de vriendelijke mensen, de tempels, de vele kleuren en geuren. Laat je meevoeren door de mystiek van eeuwenoude culturen.

Je hebt bij Top of the World Reizen daarnaast de unieke mogelijkheid om voor een tijdje deel te nemen aan het leven in een Tibetaans-Boeddhistisch klooster in de koningsvallei van Nepal. Tijdens je verblijf maak je de rituelen en het ‘chanten van de mantra’ mee in de prachtige tempel van het klooster en kun je onder begeleiding van een topgids prachtige wandelingen maken.

In Kathmandu (Nepal), Thimphu (Bhutan), Lhasa (Tibet) en Darjeeling (India) worden je zintuigen geprikkeld door de vele kleuren en talloze geuren van het boeiende straatleven. Laat je meenemen in de mystieke sferen tijdens je bezoek aan de heiligdommen en de vele tempels in Nepal, Mustang, Tibet en Bhutan.

Onze Nepal reizen

 

Onthaasten & Genieten, maak de reis van je leven!

De wandelingen die we maken in de Annapurna, Mustang, Humla, Langtang, Helambu, Everest, Kanchenjunga en de tochten die we organiseren in Bhutan en naar de Mount Kailash in Tibet, worden door het landschap, de bergen en de culturele diversiteit stuk voor stuk gezien als de mooiste tochten die je te voet kunt afleggen! Onze reizen worden allemaal begeleid door een zeer ervaren team gecertificeerde professionals.

 

Naar ‘het dak van de wereld’

Alle reizen kunnen op jouw persoonlijke wensen worden afgestemd. Je kunt bijvoorbeeld je reis verlengen met een verblijf in een Tibetaans-Boeddhistisch klooster in Nepal of een wandeling in een ‘restricted area’. Er zijn meer dan 50 verschillende reizen met diverse opties mogelijk; van een overnachting in een eenvoudige ‘dormitory’ tot een ‘de-luxe’ slaapplek. Neem contact met ons op en vertel ons wat je wensen zijn!

 

Wat is ook bij reissom inbegrepen?

 • Magnifiek reisprogramma, inclusief bezoek aan de belangrijkste bezienswaardigheden en heiligdommen.
 • Een bijzondere wandeling/trektocht en inclusief alle prima accommodaties.
 • Begeleiding tijdens de wandeling/trektocht op topniveau en sherpa/porter om je bagage te dragen.
 • Alle maaltijden tijdens de wandelingen/trektochten, op de onbekende bestemming en bij je verblijf in het klooster.
 • Alle kosten en verzekering voor de gidsen, sherpa’s en porters.
 • Eventuele vergunningen om reservaten in de Himalaya en heiligdommen te kunnen betreden.
 • Deelname aan TIMS om tijdens de trektocht in Nepal je veiligheid te bewaken.
 • Het vervoer, de gids en alle entreegelden bij het bezoek aan de belangrijkste bezienswaardigheden.
 • Alle overige vervoer en luchthaventransfers.
 • De lokale belastingen en alle overige heffingen.
 • Vragen worden persoonlijk door ons beantwoord; je gaat perfect voorbereid op pad.

 

Inspiratie Reizen & Spirituele Reizen

Droom je al langere tijd van een reis naar de Himalaya? Sta je op een kruispunt in je leven? Ben je op zoek naar innerlijke rust, ruimte en stilte? Sta dan eens stil bij wat jou inspireert en in beweging brengt. Geniet van de adembenemende natuur en ervaar in de bergen wat een kracht er in jou huist.

In de Himalaya word je boven je gewone leven uitgetild en doe je nieuwe inspiratie op. Er ontstaat helderheid over waar je staat en waar je naartoe wilt. Je komt thuis met nieuwe energie! Onze uitnodiging is om je leven te creëren zoals jij dat wenst en te stoppen met wachten op wat ‘de ander’ (eventueel) voor je petto heeft.

 

Extra verdieping met Work at Balance Travel

Denk je ook wel eens: “ik wil een nieuwe start maken, maar ik durf niet” of “hoe lang droom ik al over een reis naar ‘het dak van de wereld’.. slik, wanneer ga ik het nu echt doen..?”

Herken je dit? Wil je een nieuwe focus? Kies dan voor een individuele afspraak in Rotterdam of Antwerpen voor en na de reis. Tijdens de module ‘Ontdek je levensmissie in de Himalaya’ blik je terug op jouw reis en verbind je jouw ervaringen met je levensmissie. Je wordt ondersteund om je missie (opnieuw) te bepalen en maakt je ‘mission statement’ voor je leven en werk. Dit onderdeel is optioneel te boeken.

Thomas Tierolff gooide in 2008 het roer om en begeleidde met zijn Nepalese vrouw Holi Maya inmiddels honderden mensen naar meer plezier en betekenis in hun leven en werk.

 

Top of the World Garantie

We zijn aangesloten bij de STO-reisgarantie zodat je met een gerust hart kunt boeken. Daarnaast zijn we lid van de VvKR, de vereniging voor kleinschalige reisorganisaties. Verstuur een vrijblijvende aanvraag voor een reis naar thomas@topoftheworld.nl en we nemen persoonlijk contact met je op.

Namaste!

Hartelijke groet,
Holi Maya & Thomas Tierolff

 

Top of the World Reizen | Work at Balance Travel
Avenue Concordia 24-A
NL-3062 LJ Rotterdam, Nederland
+31 (0) 6 4375 1211

Bhutan, Tibet, Darjeeling & Sikkim, Mustang en Nepal | Holi & Thomas
Droomreizen naar het dak van de wereld. Kleine groepen en persoonlijke aandacht.

Alle rechten voorbehouden | All rights reserved