Main content

Ga je mee naar Nepal?

We hebben een ruime keuze aan groepsreizen met vertrekgarantie, waarbij je – zonder toeslag – individueel kunt aansluiten. Dit geldt zowel voor onze avontuurlijke rondreizen als onze reizen met een wandeling of pittige trekking in de Himalaya.

Vertrekdata groepsreizen met 100% vertrekgarantie

>> Reserveer hier je groepsreis van je keuze >>

Reserveer via het formulier direct de groepsreis van je keuze. We houden je keuze dan 3 dagen voor je vast. Nog geen keuze gemaakt? Bekijk hieronder de groepsreizen en vertrekdata.

15 jaar Top of the World Reizen

ReisduurReisperiodeRondreis & TrekkingDeelnemers | Resterende plaatsen
24 dagen12 jul - 5 aug 2024Mustang, de Nepal Trekking door ‘Klein-Tibet’, klik hierNog voldoende plek!
Verlenging mogelijk met bijv. Chitwan.
25 dagen8 aug - 1 sep 2024Tibet Mount Kailash: De Heilige Rondgang met Rongbuk / Everest Base Camp klik hier2 | 10
14 dagen28 okt - 10 nov 2024Helambu Trekking: Voetsporen van Holi Maya, klik hierNog voldoende plek!
Verlenging mogelijk met bijv. Chitwan.
Zie PDF per reisHele jaar door op aanvraagReizen en Trekkingen, klik hier

Geen toeslag ‘alleen reizenden’

De prijzen op onze website zijn per persoon als je aansluit bij een groepsreis. Meer dan de helft van de deelnemers (maximaal 9 reisgenoten) bestaat uit ‘alleen reizenden’.

Verblijf

Tenzij je een eigen kamer boekt of samen met iemand hebt geboekt, gaan we ervan uit dat je bereid bent om de kamer te delen met iemand uit jouw groep (geen extra kosten).
Vaak is snel duidelijk met wie je prettig reist en met wie je een kamer wilt delen. Een eigen kamer is op aanvraag mogelijk met een toeslag. Als je op tijd boekt, dan ontmoet je jouw Nederlandstalige reisgenoten ruim voor vertrek tijdens de ‘vertrek wandeling’. Boek je de reis samen met iemand anders, dan deel je uiteraard automatisch dezelfde kamer!

 

Liever een privé reis op maat?

Onze aanpak is heel simpel: we leveren maatwerk, we houden van persoonlijk contact en passen het reisplan aan tot deze helemaal naar wens is en passend binnen het budget.

We horen graag van je!

Holi en Thomas