Main content

Nepal ontvangt je graag!

We organiseren sinds 2008 exclusieve privé reizen en unieke groepsreizen. Voor mogelijkheden en thema’s > topoftheworld.nl/reizen. Aansluiten bij een kleine groep? Geen toeslag bij Top of the World Reizen voor ‘alleenreizenden’.

Alles wat je moet weten voor vertrek naar Nepal staat beschreven in ons stappenplan en het Nepal Visum is eenvoudig te verkrijgen bij aankomst op Kathmandu Airport > entry-procedure-nepal.

Nepal is volledig open voor toeristen. Er geldt daarnaast GEEN quarantaine na aankomst in Kathmandu en ook NIET na terugkeer in Nederland. Ook in India, Bhutan en Tibet kan er weer worden gereisd.

Extra zekerheid
De EU biedt consumenten die boeken bij een Nederlandse reisorganisatie zeer goede garanties. Als Top of the World Reizen een reis niet kan uitvoeren (bijvoorbeeld vanwege reisbeperkingen in Nepal), dan kun je zelf kiezen: je geld vanuit de derdengeldenrekening van STO Garant direct terug ontvangen of de identieke reis omboeken naar een later tijdstip. We werken niet met een voucher omdat deze haaks staat op de wettelijke regelingen die gelden binnen de EU.

Goed om te weten
Door het magnifieke berglandschap en de rijke cultuur is ‘social distancing’ in Nepal al eeuwenlang de standaard. Het past niet in de gebruiken om de ander aan te raken; het lichaam wordt immers gezien als ‘heilig’. Daarnaast helpt het natuurlijk dat mensen ‘community based’ leven en werken. Ook de afwezigheid van massatoerisme is voor Nepal een groot voordeel. Alle activiteiten die we in Nepal organiseren vinden bovendien plaats in de buitenlucht.

Goed om te weten:
Het maken van een reis in Nepal betekent inkomsten voor de bevolking die voor een deel afhankelijk is van kleinschalig toerisme. We geven garanties als het geboekte programma vanwege corona geen doorgang kan vinden. Betaalde reisgelden worden door STO Garant volledig in waarborg gehouden tot de reis volgens afspraak is uitgevoerd. Je kunt bij annulering gratis omboeken of je krijgt de betaalde reisgelden volledig terug. Jij bepaalt!

Namaste!
Holi & Thomas

Bronnen:
nepal.nl
ccmc.gov.np
immigration.gov.np
caanepal.gov.np
welcomenepal.com
nederlandwereldwijd.nl
International Air Transport Association (IATA)

Disclaimer:
Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de op onze website gepubliceerde informatie, is het mogelijk dat deze onvolledig of onjuist is. De informatie is namelijk voortdurend onderhevig aan wijzigingen waar we zelf geen invloed op hebben. Top of the World Reizen, de eigenaar van deze website, is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen. Top of the World Reizen is niet aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van informatie op onze website. Graag uw begrip hiervoor.