Main content

Groepsreizen terug van weggeweest

Reizen in een kleine groep met gelijkgestemden is terug van weggeweest. Een aantal jaren geleden organiseerden we op een gegeven moment vooral privé reizen. Opvallend is dat we dit jaar ook veel reizigers hebben die juist met anderen op pad willen gaan.

Waarom Top of the World Reizen?
We hanteren geen toeslag voor alleenreizenden en publiceren op onze website alleen groepsreizen die gegarandeerd doorgaan. Twee derde van de deelnemers bestaat bij ons uit ‘alleenreizenden’. Afhankelijk van het soort reis bestaat het reisgezelschap uit maximaal 9 of 12 reizigers.

Verblijf
Een eigen kamer is mogelijk met een beperkte toeslag. Als je op tijd boekt, dan ontmoet je jouw Nederlandstalige reisgenoten ruim voor vertrek tijdens de ‘vertrek wandeling’ in Rotterdam-Kralingen. Boek je de reis samen met iemand anders, dan deel je uiteraard automatisch dezelfde kamer!

Van A tot Z geregeld
Alle activiteiten, excursies, transfers, entreegelden en permits zijn bij ons inbegrepen. Naast persoonlijke uitgaven (drankjes, fooien en souvenirs bijvoorbeeld) en een aantal maaltijden heb je dus geen extra uitgaven tijdens de reis. Ga op avontuur met Top of the World Reizen en doorkruis de mooiste plek op aarde!

Tot ons genoegen constateren we dat de prijzen voor vliegtickets naar Kathmandu voor volgend jaar bijna gehalveerd zijn ten opzichte van de hoge prijzen die nu gelden voor lastminute vliegtickets. Wees er dus snel bij!

Voor een overzicht van onze groepsreizen > klik hier.

Bel gerust voor meer informatie > 06 4375 1211.

Hartelijke groeten, ook namens Holi,
Thomas

Aanvullende informatie:
We zijn net terug uit het mooie Nepal. Nepal is Open voor Iedereen > klik hier.

Genieten van besneeuwde bergtoppen die scherp afsteken tegen glasheldere luchten? Jouw moment van glorie vieren ‘on top of the world’ met gemiddeld 6 zonuren per dag en aangename temperaturen tot 20 graden overdag? Je bent van harte welkom in de Himalaya! Holi en Thomas