Nepal reizen

Bekijk onze reizen naar Nepal

Bekijk hier het overzicht van alle Nepal reizen

 

Groepsreizen Nepal en Tibet

We hebben een ruime keuze aan groepsreizen met vertrekgarantie, waarbij je – zonder toeslag – individueel kunt aansluiten. Dit geldt zowel voor onze avontuurlijke rondreizen als onze reizen met een wandeling of pittige trekking in de Himalaya.

Vertrekdata groepsreizen met vertrekgarantie

23 juni 2019:
Tibet rondreis: Potala, Jokhang en Everest

20 juli 2019:
Nepal reis met trekking: Kali Gandaki & Poonhill
Nepal reis met trekking: Upper Mustang

11 oktober 2019:
Nepal reis met trekking: Mustang Reis in Nepal
Nepal rondreis: Rituelen & Heiligdommen

18 oktober 2019:
Nepal trekking: Everest Basecamp, Gokyo & 3 Passen
Nepal trekking: Manaslu Round met Larkya La

19 december 2019:
Nepal reis met wildernis trekking: Mardi Himal

 

Wat maakt onze reizen in Nepal uniek en inspirerend?

 1. Kwaliteit, service & veiligheid staat bij ons altijd op nummer 1.
 2. Omdat we zelf een groot deel van het jaar in Nepal zijn, kunnen we onze programma’s voortdurend verbeteren en actualiseren. Op aanvraag is het zelfs mogelijk om je ter plaatse persoonlijk welkom te heten en te begeleiden. 
 3. 100% Himalaya: Holi Maya Nepali is geboren in Nepal; zij staat garant voor een unieke reis waarin je de mensen en hun rituelen leert kennen en geniet van de prachtige natuur.
 4. Alle activiteiten zijn inbegrepen in de reissom: excursies, gediplomeerde gidsen, transfers, entreegelden en eventuele vergunningen (permits).
 5. Tijdens trektochten en verblijf in het klooster in Nepal zijn ook alle vers bereide, smakelijke maaltijden inbegrepen.
 6. Van A tot Z: alles is persoonlijk voor je geregeld door Holi & Thomas. De gehele organisatie en logistiek wordt uit handen genomen, zodat je ‘het dak van de wereld’ in essentie kunt ervaren en er ruimte is voor jouw individuele beleving.
 7. Door de topbegeleiding is er voor jou als reiziger volop ruimte voor de ‘innerlijke reis’, naast de ‘uiterlijke reis’. Je maakt op deze manier 2 reizen ineen. Elke reis is op deze manier ook een Inspiratie Reis; je komt thuis met nieuwe inspiratie en energie! 
 8. Tijdens de trektochten word je bagage gedragen door een ‘sherpa/porter’, die een volwaardig lid is van ons begeleidingsteam.
 9. Ethisch verantwoord reizen: Alle teamleden worden betaald volgens de laatste normen en zijn goed verzekerd. 
 10. Holi Maya deelt tijdens de ongeëvenaarde Nepal reisprogramma’s haar mooiste ontdekkingen. Authentieke, ‘onbekende bestemmingen’ worden pas bekend gemaakt tijdens de reizen zodat deze uniek, ongerept en écht blijven. Deze steeds wisselende ‘onbekende bestemmingen’ worden per reis persoonlijk voor je geselecteerd.
 11. Privéreizen op maat voor al onze bestemmingen, ook vanaf 1 persoon.
 12. Onze groepsreizen zijn gericht op een kleine groep reisgenoten (maximaal 12) en er geldt géén 1 persoons toeslag voor ‘alleenreizenden’. Een eigen kamer tijdens de reis is mogelijk met een toeslag.
 13. Goed voorbereid op reis! Voorafgaande aan de reis – en na de reis – kun je de ‘Vertrek- en Terugkeer Wandeling’ bezoeken om de ervaringen te horen van mensen die al eerder met Top of the World Reizen op stap zijn geweest. Als je een groepsreis hebt geboekt, kun je jouw reisgenoten dus al voor de reis ontmoeten.
 14. Vroeg boeken wordt beloond! Prijzen kunnen na jouw eventuele boeking stijgen, maar nooit dalen. Hiermee garanderen we jou dat reisgenoten die na jou boeken nooit minder betalen voor dezelfde reis dan jij.
 15. We zijn aangesloten bij de STO-reisgarantie zodat je met een gerust hart kunt boeken. Daarnaast zijn we lid van de VvKR, de vereniging voor kleinschalige reisorganisaties.
 16. Last but not least: We hebben ter plaatse een eigen ‘back up organisatie on the ground’ om je optimaal te kunnen ondersteunen op alle onderdelen van de reis.

Bekijk de reiskalender voor Nepal rondreizen en trekkingen