Main content

Nepal reizen

Bekijk onze reizen naar Nepal

Bekijk hier het overzicht van alle Nepal reizen

Naast onze Nepal maatwerk- en privéreizen hebben we altijd een ruime keuze aan groepsreizen met 100% vertrekgarantie, waarbij je – zonder toeslag – individueel kunt ‘aanhaken’. Dit geldt zowel voor onze avontuurlijke rondreizen als onze reizen met een trekking of korte wandeling in de Himalaya. 

Groepsreizen Nepal

Geef aan als jouw ideale reis/vertrekdatum voor een groepsreis ontbreekt in het overzicht, zodat we deze in overleg kunnen openstellen voor andere reisgenoten.

Vertrekdata groepsreizen met vertrekgarantie

11 oktober 2019:
Nepal trekking Mustang: Kali Gandaki & Poonhill
Nepal rondreis: Rituelen & Heiligdommen

18 oktober 2019:
Nepal trekking: Everest Basecamp, Gokyo & 3 Passen
Nepal trekking: Manaslu Round met Larkya La

1 november 2019:
Nepal rondreis met wandelen: Royal Walk en Klooster

19 december 2019:
Nepal reis met wildernis trekking: Mardi Himal

17 april 2020:
Nepal trekking: Pelgrimsroute naar de heilige meren

11 mei 2020:
Nepal trekking Mustang: Upper Mustang & Teeji Festival

17 juli 2020:
Nepal trekking Mustang: Kali Gandaki & Poonhill
Nepal reis met trekking: Upper Mustang

 

Wat maakt onze reizen in Nepal uniek en inspirerend?

 1. Kwaliteit, service & veiligheid staat bij ons altijd op nummer 1.
 2. Omdat we zelf een groot deel van het jaar in Nepal zijn, kunnen we onze programma’s voortdurend verbeteren en actualiseren. Op aanvraag is het zelfs mogelijk om je ter plaatse persoonlijk welkom te heten en te begeleiden. 
 3. 100% Himalaya: Holi Maya Nepali is geboren in Nepal; zij staat garant voor een unieke reis waarin je de mensen en hun rituelen leert kennen en geniet van de prachtige natuur.
 4. Alle activiteiten zijn inbegrepen in de reissom: excursies, gediplomeerde gidsen, transfers, entreegelden en eventuele vergunningen (permits).
 5. Tijdens trektochten en verblijf in het klooster in Nepal zijn ook alle vers bereide, smakelijke maaltijden inbegrepen.
 6. Van A tot Z: alles is persoonlijk voor je geregeld door Holi & Thomas. De gehele organisatie en logistiek wordt uit handen genomen, zodat je ‘het dak van de wereld’ in essentie kunt ervaren en er ruimte is voor jouw individuele beleving.
 7. Door de topbegeleiding is er voor jou als reiziger volop ruimte voor de ‘innerlijke reis’, naast de ‘uiterlijke reis’. Je maakt op deze manier 2 reizen ineen. Elke reis is op deze manier ook een Inspiratie Reis; je komt thuis met nieuwe inspiratie en energie! 
 8. Tijdens de trektochten word je bagage gedragen door een ‘sherpa/porter’, die een volwaardig lid is van ons begeleidingsteam.
 9. Ethisch verantwoord reizen: Alle teamleden worden betaald volgens de laatste normen en zijn goed verzekerd. 
 10. Holi Maya deelt tijdens de ongeëvenaarde Nepal reisprogramma’s haar mooiste ontdekkingen. Authentieke, ‘onbekende bestemmingen’ worden pas bekend gemaakt tijdens de reizen zodat deze uniek, ongerept en écht blijven. Deze steeds wisselende ‘onbekende bestemmingen’ worden per reis persoonlijk voor je geselecteerd.
 11. Privéreizen op maat voor al onze bestemmingen, ook vanaf 1 persoon.
 12. Onze groepsreizen zijn gericht op een kleine groep reisgenoten (maximaal 12) en er geldt géén 1 persoons toeslag voor ‘alleenreizenden’. Een eigen kamer tijdens de reis is mogelijk met een toeslag.
 13. Goed voorbereid op reis! Voorafgaande aan de reis – en na de reis – kun je de ‘Vertrek- en Terugkeer Wandeling’ bezoeken om de ervaringen te horen van mensen die al eerder met Top of the World Reizen op stap zijn geweest. Als je een groepsreis hebt geboekt, kun je jouw reisgenoten dus al voor de reis ontmoeten.
 14. Vroeg boeken wordt beloond! Prijzen kunnen na jouw eventuele boeking stijgen, maar nooit dalen. Hiermee garanderen we jou dat reisgenoten die na jou boeken nooit minder betalen voor dezelfde reis dan jij.
 15. We zijn aangesloten bij de STO-reisgarantie zodat je met een gerust hart kunt boeken. Daarnaast zijn we lid van de VvKR, de vereniging voor kleinschalige reisorganisaties.
 16. Last but not least: We hebben ter plaatse een eigen ‘back up organisatie on the ground’ om je optimaal te kunnen ondersteunen op alle onderdelen van de reis.

Bekijk de reiskalender voor Nepal rondreizen en trekkingen