Groepsreizen Nepal

‘Samen vinden we jouw droomreis naar ‘het dak van de wereld’!

Holi Maya Nepali en Thomas Tierolff – Top of the World Reizen

 

Dit is het moment om aan te sluiten bij een kleine, Nederlandstalige groep voor een Nepal reis van maximaal 9 reisgenoten!

Naast onze Nepal maatwerk- en privéreizen hebben we altijd een ruime keuze aan groepsreizen met 100% vertrekgarantie, waarbij je – zonder toeslag – individueel kunt ‘aanhaken’. Dit geldt zowel voor onze avontuurlijke rondreizen als onze reizen met een trekking of korte wandeling in de Himalaya. 

Groepsreizen Nepal

Geef aan als jouw ideale reis/vertrekdatum voor een groepsreis ontbreekt in het overzicht, zodat we deze in overleg kunnen openstellen voor andere reisgenoten.

Vertrekdata groepsreizen met 100% vertrekgarantie

>> Reserveer hier je groepsreis van je keuze >>

Reserveer via het formulier direct de groepsreis van je keuze. We houden je keuze dan 3 dagen voor je vast. Nog geen keuze gemaakt? Bekijk hieronder de groepsreizen en vertrekdata.

VertrekdatumAankomst thuisReisduurRondreis/TrekkingReis
11 juli 202025 juli 202015 dagenNepal met TrekkingWildlife in Chitwan NP & Annapurna, klik hier
17 juli 20209 aug 202024 dagenNepal TrekkingUpper Mustang & Lo Manthang, klik hier
11 sept 20204 okt 202024 dagenNepal & Kailash TrekkingNepal & Mount Kailash Tibet, klik hier
11 sept 20204 okt 202017 dagenNepal TrekkingPelgrimsroute naar de heilige meren, klik hier
13 okt 202029 okt 202017 dagenNepal met wandelenRituelen, Boeddha & Annapurna, klik hier
23 april 202110 mei 202117 dagenNepal TrekkingPelgrimsroute naar de heilige meren, klik hier
30 april 202123 mei 202124 dagenNepal TrekkingUpper Mustang met Teeji Festival, klik hier

[bs_collapse id=”collapse_66f0-3a0e”]
[bs_citem title=”Geen toeslag voor alleenreizenden > klik hier ” id=”citem_1b33-4d44″ parent=”collapse_66f0-3a0e”]
De genoemde prijzen op onze website zijn per persoon als je aansluit bij een groepsreis. Meer dan de helft van de deelnemers aan groepsreizen bestaat uit ‘alleenreizenden’. Tenzij je een eigen kamer of samen hebt geboekt, gaan we ervan uit dat je bereid bent om de kamer te delen met iemand uit jouw groep (geen extra kosten). Vaak is snel duidelijk met wie je prettig reist en met wie je een kamer wilt delen. Een eigen kamer is op aanvraag mogelijk met een toeslag. Als je op tijd boekt, dan ontmoet je jouw Nederlandstalige reisgenoten ruim voor vertrek tijdens de ‘vertrek wandeling’. Boek je de reis samen met iemand anders dan deel je uiteraard automatisch dezelfde kamer!
[/bs_citem]
[bs_citem title=”Geen onaangename verrassingen” id=”citem_2c51-71f9″ parent=”collapse_66f0-3a0e”]
Top of the World Reizen biedt het meest complete programma, waarbij altijd alle activiteiten, excursies, transfers, entreegelden, permits en topbegeleiding zijn inbegrepen. Bij ons word je nooit naar een heiligdom, koningsstad of ‘National Park’ gebracht waar je vervolgens zelf nog voor entreegelden, permits of activiteiten moet betalen. Alle deuren gaan tijdens de reis voor je open en zonder beperkingen!
[/bs_citem]
[bs_citem title=”Compleet” id=”citem_7bc6-a0cf” parent=”collapse_66f0-3a0e”]
Alle overnachtingen zijn inclusief ontbijt en tijdens eventuele trektochten zijn, naast bagagevervoer met porters, ook alle maaltijden inbegrepen. De gecertificeerde gidsen en chauffeurs zijn naast goed verzekerd al betaald, dus je zult onderweg nooit een onverwachte stop maken voor ‘verkoop’. Je weet dus vooraf precies weet waar je aan toe bent. Een fooi geven als je tevreden bent, mag natuurlijk altijd en wordt erg gewaardeerd.
[/bs_citem]
[/bs_collapse]

 

Per reis kun je op onze website precies zien wat inclusief is en een PDF downloaden/printen. We kunnen ons voorstellen dat het met zo’n uniek aanbod lastig kiezen is. Dus heb je een vraag over 1 van onze reizen? Bel ons dan op +31 (0)6 4375 1211, stuur een WhatsApp of e-mail naar thomas@topoftheworld.nl. We helpen je graag verder om jouw droomreis te verwezenlijken.

Hartelijke groet,
Holi Maya Nepali en Thomas Tierolff

Wat is een ‘alleengaande reiziger’? 
Ben je single of blijft je partner thuis? En wil je een privéreis maken of aansluiten bij een groepsreis? Dan ben je een zogenaamde ‘alleengaande reiziger’. Bij keuze voor een groepsreis kies je voor een kamer alleen (met toeslag) of deel je jouw kamer met een andere medereiziger. Je bent welkom!

Voor een impressie van onze manier van reizen:

  • YouTube: Wandeling in Rotterdam-Kralingen > klik hier

 

  • Filmpje: Na terugkeer van de trektocht > klik hier