Groepsreizen Nepal

‘Samen vinden we jouw droomreis naar ‘het dak van de wereld’!

Holi Maya Nepali en Thomas Tierolff – Top of the World Reizen

 

Dit is het moment om aan te sluiten bij een kleine, Nederlandstalige groep voor een Nepal reis van maximaal 9 reisgenoten!

Naast onze Nepal maatwerk- en privéreizen hebben we altijd een ruime keuze aan groepsreizen met 100% vertrekgarantie, waarbij je – zonder toeslag – individueel kunt ‘aanhaken’. Dit geldt zowel voor onze avontuurlijke rondreizen als onze reizen met een trekking of korte wandeling in de Himalaya. 

Groepsreizen Nepal

Geef aan als jouw ideale reis/vertrekdatum voor een groepsreis ontbreekt in het overzicht, zodat we deze in overleg kunnen openstellen voor andere reisgenoten.

Vertrekdata groepsreizen met 100% vertrekgarantie

>> Reserveer hier je groepsreis van je keuze >>

Reserveer via het formulier direct de groepsreis van je keuze. We houden je keuze dan 3 dagen voor je vast. Nog geen keuze gemaakt? Bekijk hieronder de groepsreizen en vertrekdata.

VertrekdatumWeer thuisReisduurTypeReis
11 oktober 20193 november 201924 dagenNepal TrekkingMustang Kali Gandaki Trekking
18 oktober 201915 november 201929 dagenNepal Everest TrekkingEBC, Gokyo & 3 Passen
18 oktober 201910 november 201924 dagen
Nepal TrekkingManaslu Trekking met Larkya La
1 november 201912 november 201912 dagenNepal Reis met wandelenRoyal Walk en Kloosterverblijf
19 december 20193 januari 202017 dagenNepal TrekkingMardi Himal 'Oud & Nieuw' trekking
20 maart 20205 april 202017 dagenNepal Reis met wandelenRituelen, Boeddha & Rhododendrons
17 april 20203 mei 202017 dagenNepal Langtang TrekkingPelgrimsroute naar de heilige meren
11 mei 20203 juni 201924 dagenNepal TrekkingUpper Mustang met Teeij Festival
17 juli 20209 augustus 201924 dagenNepal TrekkingMustang Kali Gandaki & Poonhill
17 juli 20209 augustus 201924 dagenNepal TrekkingUpper Mustang & Lo Mantang
De genoemde prijzen op onze website zijn per persoon als je aansluit bij een groepsreis. Meer dan de helft van de deelnemers aan groepsreizen bestaat uit ‘alleenreizenden’. Tenzij je een eigen kamer of samen hebt geboekt, gaan we ervan uit dat je bereid bent om de kamer te delen met iemand uit jouw groep (geen extra kosten). Vaak is snel duidelijk met wie je prettig reist en met wie je een kamer wilt delen. Een eigen kamer is op aanvraag mogelijk met een toeslag. Als je op tijd boekt, dan ontmoet je jouw Nederlandstalige reisgenoten ruim voor vertrek tijdens de ‘vertrek wandeling’. Boek je de reis samen met iemand anders dan deel je uiteraard automatisch dezelfde kamer!
Top of the World Reizen biedt het meest complete programma, waarbij altijd alle activiteiten, excursies, transfers, entreegelden, permits en topbegeleiding zijn inbegrepen. Bij ons word je nooit naar een heiligdom, koningsstad of ‘National Park’ gebracht waar je vervolgens zelf nog voor entreegelden, permits of activiteiten moet betalen. Alle deuren gaan tijdens de reis voor je open en zonder beperkingen!
Alle overnachtingen zijn inclusief ontbijt en tijdens eventuele trektochten zijn, naast bagagevervoer met porters, ook alle maaltijden inbegrepen. De gecertificeerde gidsen en chauffeurs zijn naast goed verzekerd al betaald, dus je zult onderweg nooit een onverwachte stop maken voor ‘verkoop’. Je weet dus vooraf precies weet waar je aan toe bent. Een fooi geven als je tevreden bent, mag natuurlijk altijd en wordt erg gewaardeerd.

 

Per reis kun je op onze website precies zien wat inclusief is en een PDF downloaden/printen. We kunnen ons voorstellen dat het met zo’n uniek aanbod lastig kiezen is. Dus heb je een vraag over 1 van onze reizen? Bel ons dan op +31 (0)6 4375 1211, stuur een WhatsApp of e-mail naar thomas@topoftheworld.nl. We helpen je graag verder om jouw droomreis te verwezenlijken.

Hartelijke groet,
Holi Maya Nepali en Thomas Tierolff

Wat is een ‘alleengaande reiziger’? 
Ben je single of blijft je partner thuis? En wil je een privéreis maken of aansluiten bij een groepsreis? Dan ben je een zogenaamde ‘alleengaande reiziger’. Bij keuze voor een groepsreis kies je voor een kamer alleen (met toeslag) of deel je jouw kamer met een andere medereiziger. Je bent welkom!

Voor een impressie van onze manier van reizen:

  • YouTube: Wandeling in Rotterdam-Kralingen > klik hier

 

  • Filmpje: Na terugkeer van de trektocht > klik hier