Main content

Reisblog Nepal 2 – Dianne Goes

Dianne vertrekt op vrijdag 3 april 2015 naar Kathmandu om deel te nemen aan een reis ‘In de Voetsporen van Holi Maya’. Op weg naar de reis schrijft ze maandelijks een reisblog. Reis je met haar mee?

Door Dianne Goes
voorbereiding van de Nepal reis met Top of the World

Dianne Goes

 

 

 

 

 

 

‘Elke dag’

Elke dag denk ik aan de reis naar Nepal. Soms heel even, als ik rustig zit en aan het mijmeren ben. En het komt voor dat ik ‘getriggerd’ wordt omdat iemand heeft gehoord dat ik een reis naar Nepal heb gewonnen. Of door de mailwisseling met Thomas, die de reiziger optimaal informeert op weg naar de reis.

Met die informatie ben ik blij, want ik heb geen idee waar ik rekening mee moet houden. Dus ik heb heel veel aan de meeneemlijst. Eens kijken wat ik zelf heb en wat ik aan moet schaffen dan wel bij vrienden kan lenen. Lang leve facebook om eventueel een oproep te plaatsen om ‘wandelspullen’ te lenen of krijgen :).

Visum aanvragen, ook op mijn lijstje. En ook het boek van Cas de Stoppelaar ‘Olifantenpolo’. Ben daar erg nieuwsgierig naar.

Het is fantastisch te voelen hoe vrienden met me meeleven. En meedenken. Zoals die oud-collega die een vriendin heeft die in Nepal geweest is; zij woont redelijk dichtbij mij en binnenkort ga ik naar haar toe. Ik luister graag naar haar ervaringen en tips, zo kan ik me steeds beter voorbereiden op de reis.

Op mijn eigen ervaringen kan ik me uiteraard niet voorbereiden. En daar verheug ik me misschien nog wel het meeste op; het onbekende, het avontuur, ontmoetingen, de natuur. Ik kijk er enorm naar uit. En voel me gezegend dat ik deze fantastische reis mag maken.

Nog vier maanden voorpret door gesprekken met mensen die eerder in Nepal zijn geweest, foto’s kijken, verslagen lezen, Googlen, boek van Cas lezen…..

Ik neem jullie in mijn volgende verslagje graag weer mee op mijn voorbereidingsreis. Iedereen is welkom.

Dianne Goes

 

Voor meer informatie over de reis die Dianne gaat maken > klik hier

Dianne Goes en Holi Maya 21-09-2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De missie van Dianne Goes:

Een plezierig leven leiden met de mensen waar ik om geef. Plezier hebben want het leven is te kort, én te lang, om dat niet te hebben. In mijn dagelijkse werkzaamheden wil ik doen waar ik goed in ben en blij van word en daarbij in verbinding zijn met de mensen waar ik mee/voor werk. 

Voor het filmpje over Top of the World | Nepal Tibet Bhutan > klik hier