Main content

Vier Oud & Nieuw in Nepal

Aanbevolen door Dagelijkse Gedachte

Wil je het nieuwe jaar eens heel anders beginnen? Vier dan Oud & Nieuw in Nepal tijdens de adembenemend mooie Nepal Reis ‘Poort naar de Sanctuary’. Je vertrekt op 22 december naar Kathmandu en de reis wordt georganiseerd door Thomas Tierolff en zijn Nepalese vrouw Holi Maya Nepali, die samen al vele jaren perfect georganiseerde reizen naar dit bijzondere land verzorgen.

Himalaya

Tijdens deze reis bezoek je in Nepal beroemde heiligdommen en maak je met een topgids een prachtige trekking in de Himalaya over goed begaanbare paden. Je hoeft geen wandelervaring te hebben, wel een goede conditie. Je bagage wordt voor je gedragen en alle maaltijden worden vers bereid. Wat een manier om het nieuwe jaar in te gaan!

Holi Maya 2016

Pokhara Vallei

De heilige ‘Machhapuchhre’ (6.993 meter) in Nepal torent hoog uit boven de Pokhara Vallei en wordt door de 2-puntige bergtop ook wel ‘vissenstaart’ genoemd. De trektocht met verblijf in prima guesthouses brengt je zo dichtbij de bergtoppen, dat je gegarandeerd het magische gevoel bekruipt ‘of dit allemaal wel echt is’.

Gewone wereld

Terwijl je tijdens de trektocht ‘de gewone wereld’ stap voor stap ontstijgt, word je ondergedompeld in een betoverende stilte. De natuur in dit gebied is adembenemend mooi! De eeuwenoude paden voeren je door schitterende Rododendron bossen en prachtige Gurung dorpjes. Als klap op de vuurpijl maak je een Jeep Safari door een jungle vol wilde dieren aan de grens met India en ontmoet je de inheemse Tharu bevolking.

Top of the World Reizen

Top of the World Reizen is een erkende en professionele reisorganisatie met een persoonlijk tintje omdat Holi Maya afkomstig is uit Nepal. Je voelt je één met het land, de natuur en de mysterieuze cultuur. Veiligheid is gegarandeerd met officieel erkende en goed verzekerde gidsen en sherpa’s. Geniet volop en maak zelf de prachtigste foto’s.

Alleenreizenden

Alles is van aankomst tot vertrek perfect georganiseerd door Holi Maya en Thomas Tierolff. Gegarandeerd vertrek, aangesloten bij VvKR en STO-Reisgarantie. Alleengaanden betalen bij Top of the World Reizen geen ‘verplichte 1 persoonstoeslag’. Je kunt kiezen voor een gedeelde kamer (geen extra kosten) of een eigen kamer boeken met toeslag.

Kijk voor meer informatie op www.topoftheworld.nl