Main content

Visum Nepal Tibet Bhutan

Het Nepal visum regel je zelf bij de Nepalese ambassade in Brussel of het Nepalese consulaat in Amsterdam. Als je van plan bent om je visum bij aankomst op de luchthaven van Kathmandu te regelen, dan moet je hiervoor tegenwoordig voor je vertrek online een formulier invullen (en printen). Voor de Nepal Entry Procedure > klik hier.

Goed om te weten:

Als je jouw reis naar Nepal combineert met een bezoek aan Tibet en/of Bhutan, dan worden de visa hiervoor geregeld door onze operator.

Waarschuwing Visum Tibet:
Ben je na 1 januari 2015 langer dan 30 dagen in 1 of meerdere van de volgende landen zijn geweest, neem dan contact met ons op zodat we dit vooraf kunnen afstemmen met de Chinese ambassade: TURKEY, PAKISTAN, AFGHANISTAN, SYRIA, IRAQ.

Een oplossing kan vaak worden gevonden door bij de gemeente een 2e paspoort aan te vragen. Het 2e paspoort wordt onder voorbehoud verstrekt, bijvoorbeeld als mensen naar conflicterende landen reizen. Een tweede paspoort is 2 jaar geldig en kan 34 of 66 bladzijden hebben.

Regels voor visa wisselen voortdurend en zijn bovendien vaak afhankelijk van nationaliteit en reisgedrag. Het verlenen van visa ligt altijd bij de betreffende overheden. Top of the World Reizen kan daarom nooit verantwoordelijk worden gehouden voor jouw visa.