Main content

Via Delhi Airport naar je eindbestemming?

Zorg er bij vertrek voor dat je bagage – voor zover mogelijk – rechtstreeks wordt doorgestuurd naar je eindbestemming. Na aankomst op de luchthaven van New Delhi voor je tussenstop ga je NIET door de douane, maar naar de TRANSIT BALIE. Als je op de luchthaven blijft, dan heb je uiteraard geen visum nodig. Als je in Delhi overnacht, dan kan dit met een transitvisum dat voor vertrek moet worden geregeld.

Je kunt ook een kamer boeken in het Holiday Inn Express, dat zich op de luchthaven binnen het gedeelte voor transit-reizigers bevindt (geen visum nodig). Een kamer boeken kan ook voor slechts een paar uur, ideaal om even uit te kunnen rusten. Voor informatie en om te boeken > www.newdelhiairport.hiexpress.com.

Transit Hotel, INTERNATIONAL WING:
Passagiers die vanuit een internationale bestemming komen (bijvoorbeeld Amsterdam, Brussel, Düsseldorf) en via Delhi naar de volgende internationale bestemming reizen (bijvoorbeeld Kathmandu of Paro) hebben geen visum voor India nodig. Voor toegang tot de internationale vleugel van het transit hotel is een geldige instapkaart (boarding pass) voldoende.

Transit Hotel, DOMESTIC WING:
Passagiers die vanuit een internationale bestemming (bijvoorbeeld Amsterdam, Brussel, Düsseldorf) of een binnenlandse bestemming (bijvoorbeeld Bagdogra of Guwahati) arriveren op de luchthaven en vervolgens via TERMINAL 3 overstappen voor hun verdere vlucht, kunnen gebruik maken van de DOMESTIC WING van het transit hotel.

Voor informatie en boeken: onreservation@hiexdelhiairport.com
Informatie per telefoon: +91-11-45252000

Een andere mogelijkheid is het verblijf in 1 van de prima lounges op Indira Gandhi National Airport of het huren van een slaapcabine > www.plaza-network.com.