Main content

Afspraak Rotterdam/op locatie

Maak een vrijblijvende afspraak met Holi en Thomas van Top of the World Reizen in Rotterdam-Kralingen. Tijdens de afspraak van ca. 1,5 uur beantwoorden we je vragen en geven we een passend reisadvies. Rotterdam-Kralingen ligt 95 km van Antwerpen en 70 km van Amersfoort. Wil je liever telefonisch een afspraak maken van 30 minuten (GRATIS)? Voor bellen of WhatsApp > +31 6 4375 1211.

De plek om elkaar in Rotterdam-Kralingen te ontmoeten (GRATIS parkeren), is slechts 3 minuten rijden vanaf de snelweg (A20/Afslag S111 of A16/Afslag S108). Als je met het openbaar vervoer komt, dan spreken we af op een rustige plek, op 1 minuut lopen van Station Rotterdam-Blaak.

De kosten voor een afspraak op een locatie (buiten Rotterdam) bedragen € 125,- (exclusief 30 cent/km aan reiskosten, inclusief 21% Btw). Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de factuur als er sprake is van een boeking binnen 90 dagen nadat de afspraak heeft plaatsgevonden.

Geef in het onderstaande formulier aan wanneer je zou willen afspreken (met telefoonnummer). We nemen vervolgens contact op. Uiteraard is het ook mogelijk om tijdens kantooruren zonder afspraak te bellen met drs. Thomas Tierolff, oprichter/eigenaar: +31 6 4375 1211 (bellen of spraakbericht via WhatsApp is natuurlijk ook mogelijk).

Vragen altijd welkom! We horen graag van je.
Holi en Thomas
    emailtelefoon

    minimaal 1 voorkeur    Verstuur je vraag en we nemen contact met je op

    Nepal en India zijn volledig open voor toeristen! Boek je reis zonder zorgen en met garantie!
    toggle