Afspraak in Rotterdam

Maak een vrijblijvende afspraak met Holi en Thomas van Top of the World Reizen in Rotterdam-Kralingen. Tijdens de afspraak van maximaal 1 uur beantwoorden we je vragen en geven we een passend reisadvies (geen kosten tijdens werktijd, € 95,- buiten werktijd). Rotterdam-Kralingen ligt 95 km van Antwerpen en 70 km van Amersfoort. Wil je liever telefonisch een afspraak maken van 30 minuten (GRATIS)? Voor bellen of WhatsApp > +31 6 4375 1211.

De plek om elkaar in Rotterdam-Kralingen te ontmoeten (GRATIS parkeren), is slechts 3 minuten rijden vanaf de snelweg (A20/Afslag S111 of A16/Afslag S108). Als je met het openbaar vervoer komt, dan spreken we af op een rustige plek, op 1 minuut lopen van Station Rotterdam-Blaak.

De kosten voor een afspraak van 2,5 uur op een locatie buiten Rotterdam bedragen € 295,- (exclusief 30 cent/km, inclusief 21% Btw). Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de factuur als er sprake is van een boeking binnen 30 dagen nadat de afspraak heeft plaatsgevonden.

Geef in het onderstaande formulier aan wanneer je zou willen afspreken (met telefoonnummer). We nemen vervolgens contact met je/jullie op. Uiteraard kun je ons ook zonder afspraak rechtstreeks bellen: +31 6 4375 1211 (bellen of WhatsApp).

Vragen altijd welkom! We horen graag van je/jullie.
Holi en Thomas
emailtelefoon

minimaal 1 voorkeurVerstuur je vraag en we nemen contact met je op