Main content

‘Thuiskomen in je ziel’

nepal els29

– Reiservaring Nepal: natuurbeleving & levensvisie –    

Kalmthout, 25 juni 2015.

Hallo lieve Holi en Thomas,

Ben er eigenlijk nooit toegekomen om een bedank mailtje te sturen of eentje met een beetje reis ervaring erin, beter laat dan nooit !

Zoals jullie weten, zoals bij de meeste denk ik, is mijn levensvisie helemaal bijgeschaafd door de reis naar Nepal.  Zoals je bij het eerste contact in november al zei, het proces is nu gestart. Het is natuurlijk al veel langer gestart, anders beslis je niet om naar Nepal  te gaan.  Alles heeft dan nog eens een diepere dimensie gekregen door de aardbeving.  Daardoor is ook wel het proces anders verlopen dan ik kon indenken.  Nu voel ik beter wat voor een impact alles op me heeft gehad.  Ik moet het hier niet beschrijven want je weet het zelf wel, het land, de mensen, de sfeer, het klooster, de sereniteit, de groep alles tesamen maakte het tot een wondermooi plaatje waar ik, nu na 3 maanden nog steeds, met veel liefde aan terug denk…en de heimwee wordt er niet minder door. 

De zonsopgang bij Sarangkot is voor mij één van de mooiste hoogtepunten in deze reis. Het eenheidsgevoel met 2 reismaatjes was enorm, nu na drie maanden voelde ik deze week ineens wat ik eigenlijk toen ervaren heb, beleefd heb, hoe gezegend ik ben om dit te mogen voelen. Het was toen een bijzonder moment, het blijft een bijzonder moment maar nu, met het besef….is het een onbeschrijfelijk “dank je” moment, dank je Nepal dat ik dit mocht beleven, dank je Nepal dat ik tot dit besef ben mogen komen, niet alleen woordelijk maar door het intens te voelen….nu nog.  “I feel blessed” …. bijgevoegd , foto en woorden die dit proberen te beschrijven, wilde dit toch even met jullie delen. Een reis die me terug gebracht heeft tot mijn essentie.

Dank  ook voor de beide dames, Holi en Bimu,  enorme mooie mensen , ben dankbaar dat ik hen heb mogen leren kennen.

Lieve warme groeten, Namasté!

Ivette Braem

24 maart 2015

Foto/woorden : Sarangkot 24 maart 2015 / 21 juni 2015

Eenheid

Een diepe bron
Klaar om open te barsten
Laatste laagje ijs breekt
Niet te stoppen
Geen weg terug
Gestuurd door eeuwenoude kracht
Kracht van het universum
Christusbewustzijn begeleid je
naar ongekende hoogtes
Het plotse besef ……. het weten

“IK BEN LIEFDE”

Thuiskomen in je ziel

Ivette

– Reiservaring Nepal: natuurbeleving & levensvisie –