Main content

‘Heilige meren’

P1000786

 

 

 

 

 

– Reisverslag Nepal: Helambu trekking –

Kathmandu, 27 april 2014

Lieve Thomas & Holi,

Dank jullie voor deze, voor mij zo inspirerende en indrukwekkende reis! Het is net zoals de zonsondergang vanaf de Pagoda bar van het prachtige hotel in Kathmandu; een warme gloed, goud van kleur … Zo voelt het bij mij ook van binnen.

Ik voel me krachtig en warm. Het was de reis die ik zelf koos en op mijn eigen manier deed. Wat voelt dat goed! 

Ook dank ik de 5 reisgenoten die samen met mij de ‘Royal Walk’  door de vallei maakten, inclusief verblijf in het Boeddhistisch-Tibetaanse klooster. Ik vond de volgorde van mijn reis fantastisch, om niet ervoor maar juist erna de trekking te maken en dat als laatste mee te nemen naar huis; de rust, kalmte, acceptatie, vertrouwen, loslaten, houden van, liefhebben.

Ik heb zoveel geleerd van Phula als gids en de mensen die we onderweg ontmoetten. Dank jullie nogmaals voor de uit- en inzichten!

Namaste! xxx

Eveline Rosenhart (Huissen)

 

Naschrift 21 mei 2014:

Ha Lieve Thomas en Holi,

Het is goed met me ! Ik ben een beetje geland en soms totaal niet .. Ben nu even lang terug als weggeweest  en ik denk iedere dag nog even terug aan mijn reis! Ook deze afgelopen 3 weken vliegen weer om maar het is toch heel anders ; de 3 weken in Nepal zijn zo intens geweest 😉 
 
Ik vond het ook heerlijk om weer terug te zijn en te voelen hoeveel kracht ik aan de reis had overgehouden. Het besef van het rijk zijn om in ons land te leven, is wel erg gegroeid na Nepal. Ik vertel nog steeds aan iedereen die het wil horen dat ik zo’n geweldige gids gehad heb die – met zoveel levenservaring en toch nog zo jong – mij nog een boel heeft geleerd. Ik ben erbij tijdens de Terugkeer wandeling in ieder geval!
 
Met warme groet, 
Eveline
 
– Reisverslag Nepal: Helambu trekking –