Main content

‘Samen onderweg’

– Reiservaring Trekking in Nepal & bezoek steden –    

Hallo Holi en Thomas,

Brenda en ik zijn na een enorm mooie reis weer prima thuis aangekomen en (letterlijk en figuurlijk) weer geland in Nederland. Ik vond het een ontzettend mooie ervaring en een nog veel mooier land.

Waar ik heel blij mee was is het feit dat Brenda en ik een fijne klik hadden waardoor het ook een grote meerwaarde was om samen onderweg te zijn.

Het hoogtepunt voor mij was met afstand de trekking, immers had ik hier de reis ook op uitgezocht en deze voldeed echt aan alle wensen en verwachtingen. Op een goede tweede plaats stond het kloosterbezoek, ik vond het ook fijn dat na de fysieke inspanningen van de trekking hier was tijd was om weer rustig bij te komen. Ik vond het ook indrukwekkend om door het gebied te lopen waar de aardbeving van 2015 veel schade heeft aangericht en goed om te zien dat er zoveel wederopbouw was. Hopelijk hebben we een heel klein steentje kunnen bijdragen door daar te gast te zijn als toerist. De mensen daar hebben ons in ieder geval het gevoel gegeven heel welkom te zijn.

Verder was ik zelf minder onder de indruk van Kathmandu en Bhaktapur, op mijn vakanties vermijd ik altijd drukke steden (daar heb ik helemaal niets mee), dus op een rustiger plek was ik nog meer in mijn element geweest. Maar gezien de locatie was het natuurlijk meer dan logisch dat we daar ook tijd doorbrachten.

Ik hoop dat ik in de toekomst nog een keer in Tibet of Bhutan terecht ga komen en tegen die tijd ga ik zeker weer contact opnemen 

Groetjes van Rianne (Amersfoort)

– Reiservaring Trekking in Nepal & bezoek steden –

Nepal en India zijn volledig open voor toeristen! Boek je reis zonder zorgen en met garantie!
toggle