Main content

‘De trekking was fantastisch’

– Reiservaring Nepal: trektocht Mardi Himal trektocht –    

Beste Thomas,

Het was een schitterende reis, ondanks dat we deze hebben gemaakt in het regenseizoen!! De trekking was fantastisch; we hebben mogen genieten van de prachtige besneeuwde toppen van de Annapura South en de Fishtail!! Echt bijzonder mooi! En de guesthouses en de mensen waren echt ontzettend bijzonder, zo lief en behulpzaam. Onze gids Tila en drager Tilak vond ik ook echt schatten!! Ze probeerden het ons echt naar de zin te maken; met hen hebben we heel veel gesproken over Nepal, tal van onderwerpen zijn de revue gepasseerd.

Zij zorgden ook voor het haardvuur in de guesthouses. Tilak is echt een hele bijzondere lieve man! Wat kan die man ontzettend goed lopen ondanks dat ie nog eens zwaar beladen was met onze bagage, geweldig!! Hij was zo lief, zorgde ook vaak voor ons eten en lette vaak op de kleine dingen bijvoorbeeld als onze schoenen buiten stonden en het ging regenen dan zette hij ze binnen. Een klein gebaar maar zo veel zeggend. Echt een super lieve man!!

Op onze laatste avond hebben we hen geleerd dat we bij ons in NL borrelen…! Dat was erg gezellig!!

We hadden met die twee mannen echt een band opgebouwd en ik vond het afscheid best wel lastig, vooral afscheid nemen van Tilak deed me echt wat.

Mocht ik dus ooit nog naar Nepal gaan voor een trekking, dan zou ik dolgraag Tila en Tilak als koppel weer willen hebben! Zij waren een echt op elkaar ingespeeld.

Verder was de organisatie ook goed; mooie hotels en de mensen die via jou waren ingehuurd om voor ons te zorgen hebben dat goed gedaan!

Thomas, Nepal is een fantastisch land!! En de trekking had ik echt absoluut niet willen missen, ondanks dat het wel een zware trekking was. Maar afzien op sommige momenten hoort erbij en de natuur en omgeving was het meer dan waard!!

Namaste!

Edith

– Reiservaring Nepal: trektocht Mardi Himal trektocht –