Main content

‘Levensmissie’

– Reiservaring trektocht Nepal –    

Kathmandu, 19 april 2014

Beste Holi & Thomas,

Levensmissie voelt zo groot voor mij, zeker nadat ik hier in Nepal ben geweest. Ik hoop dat ik niemand hinderde op zijn of haar weg en in de toekomst af en toe iemand ontmoet of steun.

Heel veel dank voor jullie aandacht en organisatie.

Hartelijk groet,
Boudewijn Koole (Rotterdam)

 

Boudewijn (op de foto helemaal links vooraan) maakte met Top of the World de trektocht ‘pelgrimsroute naar de heilige meren’ en nam ook deel aan de workshop ‘Ontdek je levensmissie in de Himalaya’. Bovenstaande tekst raakte me door de eerlijkheid die eruit spreekt en het totale gebrek aan enige pretentie.

Ik bedacht me: inderdaad, als we af en toe iemand ontmoeten of kunnen steunen, dan is dat al heel wat. Sterker nog; als iedereen dat deed, dan zou de wereld op slag zijn veranderd. Kortom, een ware levensmissie.

Thomas Tierolff

 

Naschrift 21 mei 2014:

Eerlijk gezegd wist ik niet wat ik moest schrijven toen en vond het lastig deel te nemen aan de workshop. Dat wilde ik uitdrukken in het boekje, zodat ik toch iets onder woorden zou brengen. Dat je nu aangeeft mijn beschrijving te willen publiceren, had ik nooit verwacht. Ik heb er geen bezwaar tegen als je mijn beschrijving wilt plaatsen op de site; maakt me eigenlijk een beetje stil.

In ieder geval tot de wandeling binnenkort in Rotterdam!

Goede voor jullie,
Boudewijn

– Reiservaring trektocht Nepal –