Main content

‘Nepal tijdens de jaarwisseling’

– Review Nepal: wildlife safari in Chitwan National Park –    

Monique en Eddy maakten hun Wildlife & Safari reis door o.a. Chitwan National Park tijdens de jaarwisseling in Nepal. ‘s Avonds kan het dan behoorlijk koud zijn, maar ook in december/januari schijnt de zon in de Himalaya volop zoals hun filmpje laat zien!

Dag Thomas,

Wij zijn weer terug van onze reis. We hebben het prima naar onze zin gehad. De hotels en het vervoer en dergelijke waren perfect geregeld. De reis was afwisselend. Het hotel in Kathmandu had een klein straalkacheltje beschikbaar gesteld voor op de kamer. Heel fijn, want het koelt in de wintermaanden behoorlijk af. Jullie suggestie voor extra dag in Bhaktapur ten koste van Kathmandu: top. We hebben veel gedaan en gezien in Bhaktapur!

Als we een minpuntje moeten noemen: We hadden in Pokhara verwacht na de (prachtige) zonsopgang in Sarangkot, pas ’s middags een bezoek te brengen aan het Tibetaanse vluchtelingenkamp, maar dat gebeurde nog voor het ontbijt, dus direct door na Sarangkot. Er was helaas geen enkel leven zo vroeg in het kamp. Geen grote klacht, maar meer een geval van ‘jammer’.

Hartelijk dank voor het perfect organiseren van onze korte Nepal-vakantie. We hebben genoten van het land en de mensen.

Ik maak altijd films van onze reizen. Klik hier voor de link. 

Hartelijke groeten, mede namens Monique,
Eddy

– Review Nepal: wildlife safari in Chitwan National Park –