Main content

‘Ik heb zo genoten’

– Reiservaring Nepal: wandelen –  

Lieve Thomas & Holi,

De reis was een fantastische ervaring. Ik heb zo genoten. Het meeste nog van het contact met elkaar. Natuurlijk in de eerste instantie met Femke. Doordat we dagen hebben gelopen en niets hoefde, kwamen er goede moeder-dochter gesprekken op gang. Het was heel ontspannen met Rakesh en Bikash. We hebben zoveel lol gehad. Om mijn engels, om mijn stijfheid, de grapjes en de goede gesprekken. En niet te vergeten de cardgames. Wat kunnen die mannen genieten en loskomen. We hebben een groots compliment van ze gehad. Ze hadden het allebei niet als werken ervaren. Dat vond ik wel heel leuk om te horen.

De natuur is prachtig. Door de moesson een paar keer héél even één van de grote ‘reuzen’ gezien. Het lopen door de jungle en de bloedzuigers was belevenis, andere mensen tegenkomen gezellig.
Over de organisatie kan ik kort zijn: jullie doen het fantastisch! Het eerste woord wat bij me bovenkomt is zorgvuldigheid. Alle mails en het contact voor, tijdens en na de reis. Jullie zijn er echt op gericht om de mensen het naar hun zin te maken. Jullie ontzorgen. In Nepal heb je goede mensen zitten precies op de goede plek.

Rakesh is een leuke gids. Hij heeft iets ontwapenends. Iedere dag een officiële briefing. Altijd checken of we tevreden waren. Zorgen voor onze veiligheid. In de jungle werden we zowel door Rakesh als Bikash regelmatig gecontroleerd op bloedzuigers.Beide mannen hebben een goed hart. In het begin beleefd en verlegen, maar al spoedig was het bij ons over.

Kortom: we zijn zo tevreden!!

Linda en Femke

– Reiservaring Nepal: wandelen –