Main content

‘Geweldig en Life Changing’

– Reiservaring Nepal: Everest trekking (Everest Quest Vuur van’t Hart) –    

Hallo Thomas en Holi,

Ik ben tijdens de reis heel veel uitsluitend in het hier en nu geweest, helemaal één met de bergen, verbonden met het grote geheel. Ook heel erg in contact met mijn lichaam.  Meestal wint het ‘denken’ het bij mij, maar nu dus niet, Dit was in het bijzonder merkbaar bij het overbruggen van de bergpassen.

Wat heb jij toppers van medewerkers. Jullie mensen ter plaatse waren altijd stipt op tijd. Wat ik ook prettig vond, is dat zij er steeds voor zorgden dat de trekking team waar ik mee te maken zou krijgen de dag ervoor al kwamen kennismaken. Daarmee bedoel ik de gids en drager voor tijdens de trekking, de chauffeur voor Pharping en de luchthaventransfers.

De gids was voor mij echt een heel goede, lekker hoog tempo, oogcontact, humor, zorgzaam, heel veel kennis en ervaring en 200% betrouwbaar; echt geweldig. We wisten al snel wat we aan elkaar hadden en dat is heel belangrijk, juist bij zo’n solo trekking waar je helemaal op elkaar bent aangewezen.

De route heeft de gids aangepast. Zoals je weet, zijn we uiteindelijk begonnen in Bhandar – na de lange busrit waarin we vastzaten op de Deurali pas vanwege de modder en hebben we o.a. overnacht in Taksindu bij de gids thuis. Dus een homestay! Voor mij erg speciaal).

Kortom het was meer dan geweldig en voor mij life changing !!!

Met vriendelijke groet,
Peter Slagboom

Ook belangstelling voor ‘Vuur van het Hart’? > topoftheworld.nl/everest-trekking-nepal

– Reiservaring Nepal: Everest trekking (Everest Quest Vuur van’t Hart) –