Main content

‘Vergezichten die iedere verwachting overtroffen!’

– Reiservaring Nepal: trekking –    

Dag lieve Thomas en Holi,

Het was een prachtige reis, met vergezichten die iedere verwachting overtroffen! Maar ook de middeleeuwse dorpjes: ongelooflijk! Dit kan je niet door middel van een foto of filmpje ervaren. Ik heb weer een heel ander stuk Nepal gezien.

Mijn lijf deed het goed, de eerste vier dagen hadden mijn longen het zwaar, maar vanaf de vijfde dag ging ook dat goed. Op de slaapplaatsen was ik voorbereid; prima. De een wat minder dan de ander, maar het stoort me niet. We hebben als groep maar besloten ons niet te douchen en dat ook niet meer te willen. Als we elkaar zouden ruiken, dan zouden we het voor lief nemen. Heel bevrijdend! We hebben elkaar niet geroken overigens. Erg grappig.

De groep was FIJN! juist nu zag ik het somber in: drie stellen en ik per ongeluk in mijn eentje…. Niets van dat alles: het klikte meteen en we hebben ook als groep gelopen. Alleen de eerste dag ben ik met Kumar vooruit gegaan; als een paard dat de wei in wil. ik liep zo snel en lekker.
Al met al een geweldige reis gehad en hoewel ik de vliegreis erg naar vind, vraag ik me af of dit de laatste wel was.. Als ik opnieuw ga, zal het weer met jullie zijn. Dat weet ik zeker!

Hartelijke groet,

Evelien van de Kamp

– Reiservaring Nepal: trekking –