Main content

‘Een onvergetelijke reis’

– Reisverslag Nepal: een culturele rondreis –    

Ik vond het een hele mooie ervaring!

Prachtig land, en met name de openheid en vriendelijkheid van de Nepalezen hebben mij echt geraakt. Ook de goede opvang, fijne gidsen en de prima hotels waren echt top geregeld! Mr Narendra is ook een erg fijne, vriendelijke man, altijd bereikbaar voor eventuele vragen (gelukkig zijn er geen nare toestanden geweest; alles liep keurig zoals het moet!). In Pokhara had hij zijn gezin meegenomen, het was erg leuk om hen allen te ontmoeten.

De diversiteit van het programma trok ons erg aan. Het hotel in Kathmandu was heerlijk, en op loop-afstand van alle bezienswaardigheden, Bhaktapur een prachtige en knusse stad, wederom met zeer fijn hotel. Lumbini vond ik echt heel bijzonder om gezien/meegemaakt te hebben en Pokhara vond ik een erg ontspannen stad; prachtig ook de tempel in het meer.

Een prachtige reis, met goede en persoonlijke begeleiding zowel telefonisch, via de mail en Whats -app voor vertrek en bij thuiskomst. Ook de persoonlijke aandacht m.b.t. de voorbereiding voor de reis is een groot pluspunt, en heb ik als heel prettig ervaren!

Ik heb al met al een onvergetelijke reis gehad, mijn dank voor jouw organisatie die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt! Hartstikke bedankt voor een prachtige reis.

Namaste,

Louise

– Reisverslag Nepal: een culturele rondreis –