Main content

‘Boetseren aan de reis die wellicht ons leven zal veranderen!’

– Ervaring met Top of he World Reizen –    

‘Ik voel aan dat iedere groep, iedere reis een nieuwe uitdaging voor je is Thomas. We kijken ernaar uit om je binnenkort te ontmoeten en samen te boetseren aan de reis die wellicht ons leven zal veranderen.’

Hiermee 3 vragen aan Katrien over de reis naar Nepal:

Zie jij het als een voordeel dat Holi geboren is in Nepal en de reizen samen met Thomas organiseert?
Ik denk dat Holi en Thomas een perfecte samenwerking teweeg brengen. Holi kent het land, de bevolking en de cultuur en weet wat het te bieden heeft. Thomas kan zich goed inleven in wat een westerse bezoeker in Nepal wil ervaren. De verwachting doorgronden … Hij was er immers ook ooit als ‘gewone reiziger’.

Wat is de aanleiding om deel te nemen aan de reis?
Toen ik enkele jaren geleden jullie site bezocht, had ik meteen een “waaauw”-gevoel. En het bleef me bij. Want ik sloeg het op, op de harde schijf in mijn lijf .. Enige tijd later vertelde iemand me dat ze graag naar Nepal wilde reizen en toen ging er meteen een lampje branden. Zodoende hebben we bij jullie geboekt. Het gehele concept spreekt me aan. Tot voor kort wist ik écht niet wat ik in Nepal ging zoeken. Het bleef voor mij dan ook lang “de” grote vraag. Work at Balance, ‘werken aan balans’; het antwoord was zo dichtbij dat ik het niet eens opmerkte. 

Wat zou je mee terug willen nemen uit Nepal?
Sinds enkele jaren zijn groei en ontplooiing erg belangrijk voor mij geworden. Om zo tot een zeker evenwicht en harmonie te komen. Het is dagelijks werk geworden en dat zal in Nepal zeker niet minder zijn. Ontdekken, leren, groeien, bewust ervaren, inzicht. Is gelijk aan gereedschap om de rest van je leven mee te werken. Ik kijk dan ook zeer uit naar de reis!

Katrien Laridon, West-Vlaanderen (België)

Op 27 september a.s. is het dan zover. Dan zal Katrien samen met andere reisgenoten het vliegtuig instappen naar Kathmandu. De reis kan beginnen!

– Ervaring met Top of he World Reizen –

Nepal en India zijn volledig open voor toeristen! Boek je reis zonder zorgen en met garantie!
toggle